Skip to main content

Populær serie stopper produktionen: Ramt af corona

Den storsatsende Netflix-serie 'Bridgerton' er blevet ramt af coronavirus. Derfor er optagelserne til sæson 2 sat på pause

Rege-Jean Page er en af stjernerne i 'Bridgerton'. Her ses han med prisen for Breakthrough Performance, som han modtiog til MTV Movie & TV Awards i Los Angeles. Foto: Viacom/Handout via REUTERS/Ritzau Scanpix
Rege-Jean Page er en af stjernerne i 'Bridgerton'. Her ses han med prisen for Breakthrough Performance, som han modtiog til MTV Movie & TV Awards i Los Angeles. Foto: Viacom/Handout via REUTERS/Ritzau ScanpixViacom

Hvis du har Netflix, så er du med garanti stødt på serien 'Bridgerton'.

Periodedramaet har opnået en stor succes på streamingtjenesten, men midt under optagelserne til sæson to blev serien ramt af en stor nedtur.

To personer, der er med til at lave serien, er nemlig blevet testet positiv for coronavirus.

Derfor har man set sig nødsaget til at stoppe produktionen.

Det skriver Huffington Post.

Ramt flere gange

Allerede torsdag blev produktionen indstillet, da en person testede positiv for coronavirus.

Indledningsvis besluttedes det, at der ville være en 24 timers pause fra optagelserne, men fredag begyndte optagelserne altså igen.

Allerede lørdag var den gal igen, men denne gang oplyste Netflix ikke om det var en skuespiller eller en fra produktionsholdet.

Ved tilfældet torsdag oplyste selskabet ellers, at det var en fra produktionsholdet.

Populær serie

Bridgerton er blevet kaldt Netflix største selvskabte serie nogensinde - og da Emmy-nomineringerne blev offentliggjort, stod det klart, at serien var en stor succes.

Det blev nemlig til hele 12 nomineringer.

Samtidig blev det oplyst, at der vil komme en mindre serie om en ung dronning Charlotte, som skal fungerer som en forløber for selve Bridgerton.

Serien bliver filmet i England.

Del din kommentar