Skip to main content

Vennerne bakker op om Janni

Janni Pedersen er blevet beskyldt for lidt af hvert, og nu får hun stor opbakning fra Facebook-vennerne

Der er ikke andet end støtte fra Facebook-brugerne til Janni Pedersen, som ifølge eget udsagn er blevet udsat for en smædekampagne.
Der er ikke andet end støtte fra Facebook-brugerne til Janni Pedersen, som ifølge eget udsagn er blevet udsat for en smædekampagne.Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Facebook-brugerne er kommet hende til undsætning efter en gedigen smædekampagne.

TV 2-vært Janni Pedersen er mandag at finde på Discovery+ i den nyudgivne dokumentar "Metoo: Sexisme Bag Skærmen" om sexismen på TV 2.

Men forud for serien har rygter dog svirret om den 53-årige vært. Hovedparten af dem går på, at hun skulle have forsøgt at stjæle Jes Dorph Petersens værtstjans ved at sætte rygter i gang om ham. 

Det er hæsligt

På Facebook, tager hun dog klar afstand fra rygterne, og brugerne bakker op. 

- Hvor er det usmageligt, og hvor er det godt du tager bladet fra munden for at blive beskyldt for alt muligt der intet har på sig er bare ikke okay, lyder fra én. 

Og netop ordet usmageligt går igen blandt brugerne. Andre stiller sig dog uforstående overfor at den slags overhovedet foregår. 

- Det er hæsligt når det finder sted - og det er næsten umuligt at skelne, hvem der er venner, lyder det på det sociale medie

I en artikel i fagbladet Journalisten, forklarer hun hele historien bag hendes rolle i sagen. 

Del din kommentar