TV2-darling kæmper med at acceptere sin mands kulde

mandag d. 7. august 2017 kl: 7. 51 Af: Ritzau Fokus
Annemette Voss - Nils Meilvang SCANPIX
Tidligere vinder af den store bagedyst Annemette Voss kæmper med at hendes mand kan være kold og hård. Foto: Nils Meilvang / SCANPIX

TV2-vært og kagemester Annemette Voss har en mand, der kan være kold og hård. Men det har hun også brug for.

Den kommende mand til Annemette Voss, der vandt bagekonkurrencen “Den Store Bagedyst” i 2013 og senere blev vært på TV2 Lorry-programmet “Sådanmark”, er langt fra en blød mand, der ikke kan tage beslutninger. Og det er en god ting.

Det skriver Annemette Voss i et indlæg på sin blog, annemettevoss.dk.

– Jeg har brug for en mand, som jeg kan lytte til, og en som jeg ser op til. Der er også noget lidt koldt og hårdt over ham nogle gange, og den kæmper jeg med at acceptere, skriver hun i sit blogindlæg.

– Men faktisk er det sikkert det, der gør, at jeg i længden kan holde ham ud. Jeg har brug for en mand, der ved, hvor skabet skal stå, skriver Annemette Voss.

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

Hun mener ikke, at hun vil passe sammen med “en sød og blød skumfidus af en mand”, og hun roser sin kommende husbond, Micky Fridthjof, til skyerne.

– Han er bare en far og bonusfar i verdensklasse. Tænk, han har taget mine to drenge til sig, præcis som om de var hans egne, skriver “Sådanmark”-værten i blogindlægget.

Nyforlovet TV2-vært i venne-dilemma før bryllup

Parret blev forlovet i juni, da Micky Fridthjof under en børnefri ferie til Sverige gik på knæ og friede. Parret har desuden et fælles barn, der er født i maj 2016.

Læs hele indlægget HER.

Del din kommentar

Forsiden lige nu