Morten Ankerdal sagde nej til Vild med dans-tjans

mandag d. 30. september 2013 kl: 19. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Morten Ankerdal holdt sig til sporten, selv om han gik til casting for at få jobbet som vært på Vild med Dans. I stedet blev det Claus Elming. Foto:

Populær sportsvært scorer nyt job

At blive vært for Vild med dans sætter en i bås. Sådan tænkte sportsværten Morten Ankerdal, da han takkede nej til tjansen som vært.

Fredag efter fredag i 10 år i efteråret har gaderne ligget øde i Danmark, fordi TV 2 har blændet op for Vild med dans.

Den store eksponering, man som tv-vært på det populære program skal lægge ryg til, ville nok blive en tand for meget for sportsværten Morten Ankerdal.

Han var et varmt emne til at overtage den mandelige værtstjans fra Peter Hansen, da denne stoppede i 2006.

– Det var stort at blive spurgt, men jeg var i tvivl om, jeg skulle være ham fra “Sporten” eller ham fra “Vild med dans”, fortæller Morten Ankerdal til Billed-Bladet.

Og det sidste ønskede sportsjournalisten ikke, selv om han i dag på et eller andet plan godt kunne tænke sig at være en del af programmet.

Ankerdal fortæller også Billed-Bladet, at han også er blevet spurgt om, om han vil være deltager et par gange. Men her har han også takket nej.

Badehotellet vinder prestigefyldt pris for tredje gang

– Jeg ved, at det kræver så meget. Jeg kan godt lide at lave fjernsyn, og så skulle jeg i stedet ikke lave andet end at danse.”

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu