Twerk Queen på røven: Nu tjener hun penge på dette

fredag d. 22. september 2017 kl: 11. 52 Af: Elo Christoffersen

Fra overdådige pelse til en gammel cykel. Der er vist ikke det, kendissen er for fin til at handle med på DBA. Lige nu har hun nogle langskaftet guldstøvler til salg, som hun har haft på til et awardshow.

Hendes læber er blå, øreringene er store, runde og guld, mens tøjet som regel skiller sig ud i opmærksomhedskrævende farver.

Twerk Queen, hvis borgerlige navn er Louise Kjølsen, har altid et look ud over det sædvanlige. Og det kan hun blandt andet takke diverse genbrugsbutikker og online genbrugsportaler for.

Herfra køber hun nemlig noget af sit tøj, men hun er også flittig til at sælge det igen, og lige nu har du mulighed for at stjæle hendes stil.

Det fortæller hun i et interview med DBA Guide.

Langskaftede guldstøvler

Lige for tiden har hun nemlig sine vilde, langskaftede guldstøvler til salg.

Støvlerne har hun haft på til Danish DJ-awards og en del photo-shoots. Hun har købt hele tre par af den samme model for at være sikker på, at hun havde købt den rette størrelse.

Derfor sælger hun nu ud af en af de størrelser, der er for lille.

– Jeg er selv SYGT glad for dem, jeg har i størrelse 38, fordi de er super flotte, gode at gå i og nemt kan peppe et enkelt outfit up, fordi de er et statement piece, skriver Louise i annoncen.

Første gang, Louise solgte ud af gemmerne på DBA, var det en cykel, hun skulle af med. Og det var der et helt særligt formål med.

SKAM-stjerne helt nøgen i ny reklame

– Jeg har altid to cykler, sådan så hvis min egen punkterer, kan jeg bruge min ekstracykel imens. Men engang var jeg så meget på røven, at jeg satte ekstracyklen til salg, så det kunne give nogle penge. Og det hjalp, forsikrer Louise til DBA Guide.

Louises allerbedste genbrugskøb

Men genbrug er ikke bare en hjælp til at tjene lidt penge i ny og næ.

Louise erkender også, at hun ved at købe genbrug, kan få fingrene i ting, hun normalt ikke ville bruge sine penge på.

Det gælder blandt andet hendes to genbrugspelse:

– Jeg elsker mine to pelse. Det er de bedste genbrugskøb, jeg nogensinde har gjort. Pelsene kan altid få mig til at ligne en million – også selvom jeg har træningstøj på og render under øjnene, siger Louise til DBA Guide.

Den ene pels er rød og kostede 2.500 kroner. Den anden er hvid og blev Louises for 3.000 kroner. Louise har brugt dem som vinterjakker over flere sæsoner.

Louise er dog langt fra færdig med at købe pelse brugt. Lige nu scroller hun nemlig DBA tyndt for noget, der involverer pels, men bare i en lidt anden form.

– Jeg drømmer om at få lille hundehvalp. Jeg kan ikke lade være med at sidde og kigge DBA igennem. Men altså, man må jo ikke holde hund, der hvor jeg bor, så det er mere bare sådan et drømmescenarie, griner Louise til DBA Guide.

Louises to bedste genbrugsråd

Gå uden om dette ord, når du handler brugt

– Min erfaring er, at du skal gå uden om genbrugsbutikker eller annoncer, der reklamerer med ’vintage’. Lige så snart, der står ’vintage’, bliver det røvdyrt. Så er besparelsen ikke lige så stor, som ellers når du køber brugt, siger Louise til DBA Guide.

Dette sted på tøjet kan du virkelig se, hvor brugt/ikke brugt det er

– Tjek din pelsfrakke i syningen, inden du køber. Min erfaring er, at det ofte er i syningen, pelse bliver mest møre, så der vil din pels afsløre, hvor meget/lidt den har været brugt af den tidligere ejer. Jeg har efterhånden gået så meget med min røde rævepels, at jeg har fået en skrædder til at ordne nogle nye syninger siger Louise til DBA Guide.

Del din kommentar

Forsiden lige nu