Twilight-stjerne drømmer om at spille egern

søndag d. 10. juli 2016 kl: 17. 47 Af: Ritzau Fokus
Anna Kendrick til premieren på filmen
Anna Kendrick til premieren på filmen "Mike and Dave Need Wedding Dates", som skuespillerinden medvirker i. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

En filmrolle som superheltinden Squirrel Girl står højt på Anna Kendricks ønskeliste, fortæller skuespillerinden.

Skuespillerinden Anna Kendrick, der snart er aktuel i komediefilmen “Mike and Dave Need Wedding Dates”, har allerede udset sig en ny rolle, som hun kunne tænke sig at spille.

Det fortæller den 30-årige stjerne, der kendt fra film som “Twilight” og “Into the Woods” til modemagasinet Net-A-Porter i et interview.

– Min bror sendte mig en Squirrel Girl-tegneserie, fordi han synes, jeg burde (spille hende, red.), lyder det fra Anna Kendrick, der tilføjer:

Hackere lækker kendis-nøgenbilleder på ny

– Jeg ved ikke, hvad Squirrel Girl gør udover at være halvt egern, men jeg kunne godt være halvt egern.

Anna Kendrick har ifølge mediet People tidligere luftet idéen om at spille en af Marvels superheltinder i offentligheden.

I Marvels superhelteunivers er Squirrel Girl kendt for egenrådigt at have besejret skurken Doctor Doom, der udgjorde Ironmans fjende, og hendes superkræfter består i hendes fart og hurtige reflekser. Desuden kan tegneseriekarakteren hele enormt hurtigt, ligesom at hun kan kommunikere med egern og elsker at spise nødder.

Anna Kendrick er til efteråret aktuel i komedien “Mike and Dave Need Wedding Dates”, der få dansk premiere 1. september. Også skuespilleren Zac Efron medvirker i filmen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu