Two And a Half Men stjerne tilbage på skolebænken

lørdag d. 17. august 2013 kl: 11. 04 Af: Ritzau Fokus
 

Angus T. Jones har droppet kendislivet for at starte på universitetet.  Foto: Dan Steinberg/AP / POLFOTO

Jake fra "Two and a Half Men" er nu fyldt 22 år

Barnestjernen Angus T. Jones, der er kendt fra tv-serien “Two And a Half Men”, vil hellere studere.

I tv-serien “Two And a Half Men” er ungdomsskuespilleren Angus T. Jones i rollen som Jack Harper, søn af den nassende bror Alan Harper, ikke just kendt for at være et geni – eller bare i stand til at kunne gennemføre en uddannelse.

Men den 19-årige skuespiller har nu valgt at bytte rollen som den uintelligente Jack Harper ud som universitetsstuderende.

Det fortæller hans medskuespiller Ashton Kutcher ifølge hjemmesiden Female First.

– Angus har været med i showet hele hans barndom, og sidste år sagde han, jeg vil virkelig gerne læse på universitetet og være et normalt barn. Jeg bad om ham om at tage et år mere og derefter gå på universitetet. Han var med i serien et år mere, og nu har han besluttet, at han virkelig gerne vil studere, siger Kutcher.

Angus T. Jones har medvirket i “Two And a Half Men” siden seriens start i 2003. I 2010 blev han den bedst betalte barneskuespiller, da hans nye kontrakt gav ham 300.000 dollar eller 1,7 millioner danske kroner pr. episode.

Two and a half men stjerner undskyld udbrud

Til at udfylde tomrummet efter ham, har seriens skabere hyret teenageskuespillerinden Amber Tamblyn, som skal spille hans lesbiske kusine.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu