Tyra som Oprah

tirsdag d. 9. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Tyrah Banks ser sin modelkarriere som slut, efter hun har været med i den populære tv-serie America's Top Model, hvor unge kvinder konkurrerer om, at blive USAs næste supermodel. Tyra ligger sin karriere som supermodel på hylden til fordel for en karriere på tv. Hun ser sig selv som den næste Oprah Winfrey, bare med kavalérgang.

Tyra vil opbygge et imperium som Oprah. Hun vil gerne være lige så stor, men hun udtaler, at hun dog vil vise lidt mere hud, end Oprah gør. Den 30 årige Tyra er ikke den eneste, der mener hendes karriere er slut. " Af og til når jeg prøver tøj før en modeopvisning, hører jeg designerne diskutere på italiensk, og de siger, jeg begynder at miste figuren. De tror ikke, jeg forstå hvad de siger," udtaler Tyra.

Mareridt: Kronprinsparrets børn deler privatlivet

Tyra har selv fundet på konceptet til America's Top Model. Hun stod en dag i køkkenet, og pludselig tænkte hun på ordene America's Top Model. Hun ville lave et program, hvor folk stræber efter et mål, noget de længe har drømt om, og nu vil Tyra altså fortsætte karrieren i tv branchen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu