Våd weekend i København: U2-bassist gift

mandag d. 9. september 2013 kl: 5. 38 Af: Ritzau Fokus
 

Adam Clayton blev onsdag gift i Dublin - men i weekenden var han på bytur i København med forsanger Bono. Foto: Chris Sansenbach (Kurisu), Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons free

Efter fire år som kærester har Adam Clayton og Mariana Teixeira Da Carvalho sagt ja til hinanden.

I weekenden festede det legendariske rockband U2 i København, hvor blandt andet baren T.S. og Casper Christensens natklub Sunday fik fint besøg.

Rygterne svirrede om, at det skulle være et polterabend, der var årsag til besøget, og nu tyder alt på, at det netop var tilfældet.

I hvert fald meddeler en talsmand for bandet, at bassisten Adam Clayton og hans kæreste, den brasilianske model, Mariana Teixeira De Carvalho, onsdag blev gift ved en ceremoni i Dublin.

– Adam er glad for at kunne fortælle, at han har giftet sig med Mariana De Carvalho i dag i Dublin, siger talsmanden ifølge Female First til avisen Irish Independent.

I følge flere medier var guitaristen The Edge og hans kone med ved brylluppet, mens Bono og trommeslager Larry Mullen ikke var til stede.

Britiske medier mener dog at vide, at det egentlige bryllup vil blive fejret med en tre dage lang fest i Sydfrankrig i weekenden.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu