Ude af Vild med dans: -Vi havde set den komme

lørdag d. 26. september 2015 kl: 6. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Folketingspolitikeren Rasmus Jarlov og partneren Mille Funk dansede salsa fredag aften. Det blev deres sidste dans på det berømte dansegulv.

Folketingspolitikeren Rasmus Jarlov og partneren Mille Funk dansede salsa fredag aften. Det blev deres sidste dans på det berømte dansegulv. Foto: Mogens Flindt/Polfoto

Fredag aften måtte seerne sige farvel til folketingspolitikeren Rasmus Jarlov og Vild med dans-debutanten Mille Funk.

Det lykkedes ikke for den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov at skaffe stemmer nok til at gå videre i Vild med dans.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Han og partneren Mille Funk endte i omdans mod cirkusprinsen Patrick Berdino og dansepartneren Jenna Bagge, og det endte altså med at blive Rasmus Jarlovs sidste aften på det berømte dansegulv.

Parret havde også fået de laveste point af dommerne, så aftenens udfald kom ikke helt bag på dem.

– Jeg er ikke så overrasket. Vi havde set den komme. Det er fint, at jeg ryger ud nu, og det var nok også fortjent, siger han, da Ritzau Fokus møder ham efter showet.

Han er dog alligevel ked af, at han og Vild med dans-debutanten Mille Funk ikke nåede længere.

– Det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg er mest ked af, at Mille ikke skal forsætte. Hun har gjort det så godt, og hun har fortjent at være med i programmet i længere tid. Det er nok det værste, siger han.

Før danseprogrammet fortalte politikeren, at han gerne ville vise seerne en ny og sjovere side af sig selv. Han ved dog ikke, om det er lykkedes.

– Det er op til seerne at bedømme, men jeg har i hvert fald været på udebane. Jeg håber, at de føler, at de har set en helt ny side af mig, siger han.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

De resterende 10 par kan opleves næste fredag i Vild med dans klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu