Uden bolig: Rasmus Nøhr glemte huslejekontrakt

tirsdag d. 2. oktober 2012 kl: 10. 04 Af: Uffe Dahl
 

Sangeren Rasmus Nøhr er blevet husvild efter han glemte at forny sin huslejekontrakt på boligen i Læderstræde i København.

 

Rasmus Nøhr: -Aalbæk er sat i offentlig gabestok

 

Dermed er sangeren, der lige nu boltrer sig i TV2s Vild med Dans, husvild. Men det lyder ikke til at bekymre Rasmus Nøhr mere end højst nødvendigt.

 

Læs også: Thomas Evers og Monica Christiansen ude af Vild med Dans

 

Kærlighed, karriere og konkurs: Tæt på Rasmus Nøhr

Søger bolig på facebook 
– Jeg indrømmer, at det er utjekket, men jeg har virkelig glemt alt om. at min huslejekontrakt skulle fornyes, lige indtil jeg nu har fået brevet om, at kontrakten er udløbet. Nu har jeg kastet mit nødråb ud på Facebook. Der har jeg 5000 venner, så mon ikke, at en eller andet kender nogen med en lejlighed, der kan lejes. Alt har interesse i indre by, Christianshavn og broerne i en prisklasse inden for 10-15.000 kr. per måned, siger han til eb.dk.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu