Udskældt prinsesse vinder svigermors hjerte

onsdag d. 20. maj 2015 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Prins Carl Philip og hans forlovede Sofia Hellqvist skal giftes den 13. juni i Slotskirken i Stockholm.

Prins Carl Philip og hans forlovede Sofia Hellqvist skal giftes den 13. juni i Slotskirken i Stockholm. Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT/AP

Kærligheden mellem prins Carl Philip og Sofia Hellqvist har sejret, og kongefamiliens uvilje mod forholdet er helt forsvundet.

Kærligheden har været en lang og sej kamp for svenske prins Carl Philip og hans forlovede Sofia Hellqvist.

Prinsepar afslører hemmeligt projekt

I årevis måtte parret kæmpe med uviljen mod deres forhold i kongefamilien, men det er lykkedes den kommende prinsesse at vinde sine svigerforældres hjerter.

Sofia Hellqvist har tidligere optrådt som undertøjsmodel i mandemagasiner, og har desuden deltaget i den svenske udgave af reality-programmet “Paradise Hotel”. Det faldt ikke i god jord hos kongefamilien, og dronning Silvia var i starten skeptisk og mistænkte Sofia Hellqvist for kun at være ude efter penge og landets prins.

Men mandag talte dronningen ud om sin kommende svigerdatter, og der blev ikke sparret på roserne.

– Hun er meget skøn, nem at holde af og en meget sød person, sagde dronning Silvia til den svenske avis Aftonbladet.

Dronningen roste også den kommende prinsesses store arbejde med børn, som har det svært.

– Jeg synes, det er fantastisk, og jeg ved, hvor svært det er. Hun har gjort et godt stykke arbejde, og vi er glade for, at hun er med os nu, sagde dronningen til Aftonbladet.

Sofia Hellqvist har også gjort et godt indtryk på sin kommende svigerfar Kong Carl Gustav, der har besluttet, at Sofia Hellqvist officielt får titlen som Hendes Kongelige Højhed prinsesse Sofia, hertuginde af Värmland efter det ekstravagante bryllup.

Kronprins blev frataget sin titel: I dag har han fødselsdag

Så på trods af en hård medfart i starten, sejrede kærligheden og den 13. juni siger parret ja til hinanden i Slotskirken i Stockholm.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu