Udskældt TV-vært dropper populært program

mandag d. 4. juli 2016 kl: 21. 03 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
Radio presenter Chris Evans takes part in a trade during a charity event on the trading floor of BGC Partners in London
Chris Evans har sagt farvel til Top Gear. Foto: Stefan Wermuth/Scanpix (Arkivfoto)

Chris Evans har efter en hård opstart valgt at opgive rollen som vært på det populære TV-program Top Gear.

Det er nærmest væltet ind over ham. Radioværten Chris Evans, der flere gange selv har været gæst i BBCs bil-program Top Gear, har fået en enormt udskældt start på sin karriere som arvtager af værtsrollen på en af de største TV-succeser nogensinde. Nu har han smidt håndklædet i ringen, bekræfter Evans selv på sin Twitter-profil.


Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Det betyder, at Evans blot nåede et år som vært for Top Gear, inden det altså nu er forbi. Programmets seertal har været i absolut frit fald, siden de tre oprindelige værter blev skiftet ud med blandt andre Chris Evans. Søndag aften ramtes det absolutte lavpunkt med 1,9 millioner seere.

Her til har der været en del palaver om samspillet mellem værterne, og især Chris Evans har stået model til at skulle være umulig at arbejde sammen med.

Anklager om overgreb

Nyheden om Evans’ farvel til Top Gear kommer på samme dag, som London Metropolitan Police bekræfter, at det vil efterforske en gammel sag, hvor den mangeårige radio-vært er blevet beskyldt for at begå seksuelt overgreb på en kvinde.

Top Gear-skandale: Nu taler vært ud

23. maj modtog politiet en anklage om, at Chris Evans skulle have forgrebet sig på en kvinde i London-området Tower Hamlets flere gange i 1990’erne. Nu vil politiet så efterforske sagen, bekræftes det over for Daily Mail.

– Ingen er blevet arresteret, og ingen personer er blevet afhørt, siger en talsperson fra politiet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu