Uffe Holm indrømmer lovbrud: -Jeg gør det aldrig mere

søndag d. 16. september 2018 kl: 17. 13 Af: Uffe Dahl
Tinderbox
Uffe Holm. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Uffe Holm har adskillige gange brudt loven mens han kører bil.

Den danske komiker Uffe Holm har adskillige gange brudt færdselsloven og betjent sin mobiltelefon mens han kører bil.

Ifølge dr.dk, der har gennemgået komikerens Instagram-profil, har han filmet sig selv mens han kørte uden at telefonen var placeret i en holder.

– Det sker aldrig mere, siger Uffe Holm ifølge DR og uddyber:

Bibbi og Snif droppet af dommerne: - Det var megasjovt

– Det er kommet af, at man er en generation, der er opvokset uden en telefon. Man må jo gerne spise en is eller en fransk hotdog, mens man kører. Og det er ikke for at forsvare noget, men det har nok gjort, at man ikke har tænkt så meget over det, siger han.

Ingen trafik og lav hastighed

De mange videoer i bilen undskyder Uffe Holm med, at de er optaget på steder hvor der ikke er trafik. Desuden har hastigheden været lav.

DR: Her er afløseren for X Factor

Uffe Holm erkender dog over for DR sit særlige ansvar, når han overtræder loven:

– Jeg har et ansvar, og jeg vil selvfølgelig stoppe med det. Jeg vil ikke bevidst bryde loven eller være til fare for andre i trafikken. Jeg havde en holder i min gamle bil, som jeg har solgt, og har ikke fået købt en holder til min nye. Så det vil jeg gøre nu, siger Uffe Holm.

Del din kommentar

Forsiden lige nu