Uffe Holm skuffet over sig selv

fredag d. 30. august 2013 kl: 14. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Forfængelighed er der ikke meget af for komikeren Uffe Holm, der snart springer ud i Vild med dans. Foto: Polfoto/Jan Unger polfoto

Uffe Holm indrømmer lovbrud: -Jeg gør det aldrig mere

Forfængelighed er der ikke meget af for komikeren Uffe Holm, der snart springer ud i Vild med dans.

Det plejer at være de ord, der kommer ud af munden på ham, der får folk til at grine. Men komikeren Uffe Holm er godt klar over, at det måske bliver hans bentøj og stramme skjorter, der får folk til at fnise, når han debuterer som deltager i Vild med dans.

Det er dog ikke noget, der har mindsket hans lyst til at være med.

– Jeg er jo ikke så genert og nervøs, så de der overvejelser, som mange gør sig om, hvordan de ser ud i laksko, og “kan jeg nu finde ud af det”, det er jeg skideligeglad med, siger komikeren.

– Jeg gør det ikke for Danmarks skyld. Jeg gør det, fordi jeg godt selv kunne tænke mig at være med i det, siger han.

Uffe Holm skal danse med den professionelle danser, Karina Frimodt, og de er allerede i gang med at øve.

– Det er sjovt, og det havde jeg også regnet med. Vi skal danse vals, og det er pissesvært. Jeg troede egentlig, at jeg ville være bedre til det, end jeg er. Men det der hæl og tå falder mig ikke helt naturligt, siger komikeren.

Han har mødt resten af holdet, der skal dyste om dansetrofæet, og han melder, at der er lejrskole-stemning, når de er sammen.

– Der er god kampånd, siger han.

Kendte promoverer deres små børn på nettet

Også fodboldspilleren Mads Laudrup, skuespillerinden Maria Lucia og konditoren Mette Blomsterberg er blandt dem, der skal danse, når Vild med dans har premiere den 13. september på TV2.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu