Uffe Holm vært på nyt gameshow: -Det er vanvittigt!

fredag d. 3. marts 2017 kl: 10. 00 Af: Elo Christoffersen

Et nyt show skal vise, hvor meget de kendtes Facebook-venner - og følgere er værd.

Kendte danskere har tusindvis af venner og følgere på Facebook. Men hvad er de egentlig værd?

Det vil Kanal 5 finde ud af i et nyt gameshow “Det stærkeste netværk”, hvor Uffe Holm bliver vært.

12 kendte danskere har taget udfordringen op og takket ja til at teste, hvor meget deres mange Facebook-venner og -følgere er værd, når det virkelig gælder.

Nye udfordringer i hvert program

I hvert program bliver to nye kendisser kastet ud i nogle vilde udfordringer, som de kun kan klare sig igennem ved at få hjælp fra deres tusindvis af følgere på de sociale medier.

I opslag og billeder på Facebook, Twitter og Instagram skal de to medvirkende mobilisere deres fans og følgere til at dukke op og hjælpe dem videre til næste udfordring.

– Jeg tror, det bliver skide skægt. Og sindssygt hårdt – for det er jo et vanvittigt projekt, hvor vi reelt ikke aner, hvad der kommer til at ske, helt seriøst, siger Uffe Holm i en pressemeddelelse.

Uffe Holm indrømmer lovbrud: -Jeg gør det aldrig mere

– Vi har fundet nogle fantastiske deltagere, og vi har arrangeret nogle vilde udfordringer, men det hele afhænger jo af, om de kendtes følgere og fans på de sociale medier er villige til at hjælpe dem. Så jeg kan kun opfordre ALLE, der er friske på en god udfordring og på at hjælpe nogle kendisser i krise til at følge med på de sociale medier. Vi har brug for jer – og jeg lover, der kommer skral på, lyder opfordringen fra Uffe Holm.

Kendte promoverer deres små børn på nettet

Optagelser starter i næste uge

Allerede på mandag og tirsdag starter optagelserne til det første program, hvor svømmeren Jeanette Ottesen og tv-vært Felix Smith kommer i situationer, som deres fans og følgere skal hjælpe dem med.

“Det stærkeste netværk” har premiere den 30. marts klokken 20 på Kanal 5.

Del din kommentar

Forsiden lige nu