Ukendt halvsøster vil have del i Princes arv

tirsdag d. 3. maj 2016 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus

En kvinde påstår at være Princes ukendte halvsøster og kræver derfor at få en del af den arv, som superstjernen har efterladt sig.

En kvinde hæver, at hun er Princes ukendte halvsøster, hvorfor hun skal have en del af den arv, som musiklegenden har efterladt.

En kvinde hæver, at hun er Princes ukendte halvsøster, hvorfor hun skal have en del af den arv, som musiklegenden har efterladt. Foto: Balazs Mohai/AP

Da musikeren Prince i en alder af 57 år pludselig gik bort, var millioner af fans verden over i chok.

Sangerens familiemedlemmer fik dog ikke lang tid til at fordøje tragedien, før de måtte haste i retten for at finde en afklaring på, hvad der mon skal ske med den arv, som “Purple Rain”-sangeren har efterladt sig.

Disse 11 stjerners død er fortsat uopklarede

Det er dog ikke kun Princes kendte familiemedlemmer, der ønsker at få klargjort fremtiden for musikerens arv, som ifølge ABC samlet set udgør 300 millioner dollar.

En kvinde ved navn Darcell Johnson hævder nu, at hun er Princes ukendte halvsøster. Derfor kræver hun sin del af arven, da lovgivningen i Minnesota påbyder, at også halvsøskende skal have del i en efterladt arv.

Ifølge Darcell Johnson har hun og Prince samme mor, men ikke far.

Ny halvsøster chokerer resten af familien

Nyheden om at “Kiss”-sangeren skulle have endnu en halvsøster kommer også som et chok for den resterende del af Princes familie, der ifølge TMZ først blev bekendt med det ekstra familiemedlem for få dage siden.

Hvorvidt Darcell Johnson har ret til en del af den efterladte millionarv skal afgøres ved en domstol.

To års efterforskning: Politiet lukker sag om megastjernes død

Ud over Darcell Johnson har Prince seks søskende, helsøsteren Tyka Nelson og fem halvsøskende. Prince efterlader sig dog hverken kone eller offentligt kendte børn.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu