Ukendt Kunstner stopper og takker fans

onsdag d. 14. december 2016 kl: 7. 01 Af: Ritzau Fokus
20161213094716424_org
Ukendt kunstner består af produceren Jens Ole McCoy og rapperen Hans Philip. Foto: Scanpix/Torben Christensen

Ukendt Kunstner takker sine fans i en opdatering på Facebook, efter at duoen har annonceret, at den stopper.

Mange fans har de seneste dage begrædt opløsningen af den succesfulde danske hitgruppe “Ukendt Kunstner”, og nu har duoen sendt en takkehilsen til deres fans og følgere.

Mandag sendte gruppen en opfølgende besked ud på det sociale medie Facebook.

Sendte en tak til fans

Her benyttede de to musikere anledningen til at sende en tak til de mange fans, der har støttet dem undervejs i karrieren.

Dansk hitduo og rapper slår sig sammen til Grøn Koncert

– Tak til alle, der grint og grædt med os. Tak til alle, der har skrålet med til koncerterne. Tak til alle, der har skrålet med derhjemme.

– Tak til alle, der har streamet og købt musikken. Tak til alle, der har delt og stadig deler musikken. Tak for at have gjort de sidste fire år til de bedste år i vores liv, skriver duoen, der består af Jens Ole McCoy og Hans Philip, på Facebook.

Stopper mens legen er god

Her gør rapperen og produceren det også klart, at ingen ved præcist, hvad fremtiden bringer, men at de ønsker at stoppe, “mens legen er god”.

Efterfølgende er det atter væltet ind med triste kommentarer fra gruppens fans, og over 6000 bruger på Facebook har reageret på opdateringen.

Duoens to medlemmer, der er kendt for hits som “Neonlys” og “Gennem Byen”, annoncerede, at de havde besluttet sig for at stoppe i dokumentarserien “Vi var Ukendt Kunstner”, der sendes på DR3.

– Altså, vi er bare udbrændte. Der kommer ikke til at blive lavet mere musik, men vi ved ikke, hvad der kommer til at ske, forklarede forsangeren Hans Philip i udsendelsen.

Ukendt Kunstner startede karrieren i 2012, og i 2013 udgav duoen sit første album “Neonlys”.

Hitmager sneg sig med på Roskilde to gange

Siden gik det stærkt, og sidste år løb Ukendt Kunstner med P3 Prisen, og i år modtog de prisen for “Årets Danske Urbanudgivelse” ved Danish Music Awards.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu