Ukrainsk sexbombe sagsøger Call Me Maybe sangerinden

torsdag d. 8. november 2012 kl: 13. 29 Af: Kendte.dk NY
 

Carly Rae Jepsen bliver sagsøgt hele vejen fra Ukraine af, for at have stjålet tekst til sangen ‘Call Me Maybe’
[youtube_video id=”w0mIgS2yi3k&gl”]

Ovenover kan du se sangen som teksten ifølge sagsmålet skulle være stjålet fra, så kan du danne din mening udfra det. Sangerinden Aza som har lavet sangen ‘Hunky Santa‘, sagsøger nu Carly Rae Jepsen da hun mener at hun har stjålet tekst og idé fra hendes sang ‘Hunky Santa‘.

Scooter Braun som er hendes manager bliver ikke efterladt alene, han bliver også sagsøgt af Aza som indgiver søgsmålet i dag med hendes advokat Barry Rothman. Aza havde selv dette at fortælle:

Sangerinde vil tjene penge på Tinder-hjælp

Læs også: Charlie Sheen anklaget for dødstrusler

– Jeg er chokeret og overrasket over at disse folk ville sample mine tekster på deres sang. De spurgte mig ikke om tilladelse, de tog det bare. Det er derfor jeg har valgt at sagsøge. Første gang jeg hørte sangen i radioen kørte jeg næsten galt, da jeg ikke kunne forstå hvad jeg hørte.

Selv afviser Carly Rae‘s repræsentanter det med: – Alle ved at Carly er en sangskriver og hun bruger altså ikke tid på at lytte til Ukrainsk radio.

Læs også: L.O.C kendt SKYLDIG af retten i Odense

Carly Rae Jepsen mundlam: Fik 685 millioner klik

Se Carly‘s version /  sang her:

[youtube_video id=”fWNaR-rxAic”]

Del din kommentar

Forsiden lige nu