Ulf Pilgaard åbnede Bakken

torsdag d. 26. marts 2015 kl: 17. 30 Af: Elo Christoffersen
 

Bakken er åben, nu er det forår.

I dag foretog Ulf Pilgaard den officielle åbning af Bakken, da han drejede nøglen i Dronningeporten ved indgangen. Ulf er igen i år en af de bærende kræfter i Cirkusrevyen.

Sammen med Pjerrot, Professor Augustini, Bakkens direktør Nils-Erik Winther og en masse gæster tog Ulf en tur rundt på Bakken og så på årets nyheder.

– Når Bakken åbner, er det et sikkert tegn på, at det er forår, og det er en stor ære, at jeg får lov til at låse porten op, sagde Ulf Pilgaard, da han torsdag officielt åbnede Bakkens nye sæson.

– Bakken er mit halve liv og et fantastisk sted med en fantastisk sjæl. Mange forlystelser er drevet af samme familie i generationer, og jeg mærker tydeligt, det er mennesker, der står bag.

– I år har jeg jubilæum. Det er mit 35. år her ude på Bakken. Jeg startede i 1968 i Cirkusrevyen sammen med Dirch Passer og har kun været væk to år siden. I disse dage er i gang med prøverne og glæder os til at møde publikum den 30. april, når Cirkusrevyen starter.

Ulf Pilgaard hyldes for royal underholdning

Travlt op til åbningen

De seneste uger har teltholderne haft travlt med at gøre alt klart til åbningen og til det traditionelle ryk ind i Påsken, hvor mange familier tager en tur i skoven og nyder en god påskefrokost på Bakken.

– Vejret har heldigvis været godt de seneste uger. Der er varme i luften, og stemningen er i top, sagde Nils-Erik Winther, Bakkens direktør.

Der er flere nyheder i år. En mega-realistisk flysimulator, man sætter sig op i og kan styre forskellige fly og vælge lufthavne og ruter. Nyheden findes kun et andet sted i verden, nemlig i Disneyland. Andre nyheder er boldspil På Spanden og Zombie, hvor du skal kaste bolde og skyde zombier ned.

Ulf Pilgaard tvinges ud af Cirkusrevyen

Bakkens 5 kamp er en ny udfordring i år. Du og vennerne kan dyste med hinanden om, hvem der er bedst til fem forskellige spil.

Fodboldspillet og bueskydningen har holdt flyttedag for at give plads til årets store nyhed, Korsbæk med de kendte steder fra TV-serien. En del af Korsbæk er ved at blive opført på Bakken og åbner den 30. april.

Del din kommentar

Forsiden lige nu