Ulf Pilgaard: Sådan går det med den folkekære skuespiller

tirsdag d. 17. juli 2018 kl: 14. 07 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
Ulf Pilgaard
Ifølge Ulf Pilgaard selv går det bedre med helbreddet. Arkivfoto: Scanpix

Ulf Pilgaard giver en status på sin sygdom, der har gjort, at han har måttet aflyse sin optræden i årets udgave af Cirkusrevyen.

Mandag kom det frem, at de folkekære skuespiller Ulf Pilgaard var blevet indlagt, og at han derfor var nødt til at aflyse sin planlagte optræden i årets udgave af Cirkusrevyen. Der var angiveligt tale om et mavesår, der havde fået bugt med Pilgaard, og derfor er skuespilleren Henrik Koefoed nu hentet ind som erstatning i Cirkusrevyen.

Ekstra Bladet har nu talt med 77-årige Ulf Pilgaard, der efter eget udsagn har haft “pisse-ondt” på grund af mavesåret, men han skulle nu være i bedring.

Ulf Pilgaard tvinges ud af Cirkusrevyen

– Der er ingen grund til at blæse det her op. Jeg er altså ikke døende. Jeg havde rigtig meget ondt i maven – og ja – jeg trak den i ørerne med at gå til lægen. ’Typisk mænd’ – som Amalie Dollerup sagde, siger han til eb.dk.

Ulf Pilgaard indlagt: Bliver afløst på scenen

Ifølge Pilgaard selv skulle mavesåret være opstået på grund af noget hjertemedicin, han ikke kunne tåle, som han forklarer han til eb.dk.

Skuespilleren nævner desuden, at han regner med at være klar til at spille med i revyen igen allerede i den kommende weekend. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at træffe Ulf Pilgaard.

Del din kommentar

Forsiden lige nu