Populært dansk band i opløsning: -Vi går hvert til sit

onsdag d. 15. marts 2017 kl: 12. 17 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus

Ulige Numre har valgt at gå hvert til sit.

Det danske band Ulige Numre går i opløsning.

Det meddelelser bandet på Facebook.

– Vi må med kærlighed til alle jer der har fulgt os fortæller, at vi har valgt at opløse Ulige Numre, skriver bandet blandt andet.

Carl Emil Petersen: -Det er ikke længere nok bare at se cool ud

Årsagen oplyses ikke

Den danske kvintet giver ikke en forklaring på, hvad opløsningen skyldes. I stedet fortæller gruppen, der består af Carl Emil Petersen, Nick Lee, Teis Lindeskov Søgaard, Lasse Ziegler og Jacob Ulstrup, at de altid vil huske tiden sammen som band.

– Intet slår at være i et band. Det specielle sammenhold, man får, er svært at forklare. At være fælles om at skabe noget, som måske består. At spille musik med sine bedste venner og gennemleve det, vi alle drømte om, da vi først startede bandet.

– Det har været en tid, vi alle fem vil se tilbage på med stor glæde, men alting kommer til en ende, og Ulige Numre skal ikke spille musikken sammen længere, skriver gruppen på Facebook.

Slog igennem i 2011

Ulige Numre slog for alvor igennem i 2011, og bandet har tidligere fortalt til Ritzau Fokus, at de er blevet mere nervøse inden deres optrædener med årene.

– Det hele var bare en fest de første to år. Nu er vi blevet mere seriøse omkring vores shows. Vi vil gerne have, at det lyder endnu bedre, sagde bandets forsanger, Carl Emil Petersen, i august 2015, hvor han understregede, at han ikke synes, at bandet blev hindret af deres nervøsitet, men at det virkede som en god motivation for dem.

Den københavnske rockgruppe har også vundet flere fine priser, og sidste år vandt gruppen eksempelvis årets sang for nummeret “Frit Land” ved prisuddelingen Steppeulven.

Dansk rocktalent efter bandbrud: -Jeg trives bedst alene

Samtidig vandt bandets forsanger, Carl Emil Petersen, prisen for årets tekstforfatter for lyrikken på gruppens andet og nyeste album “Grand Prix”.Del din kommentar

Forsiden lige nu