Ulven Peter: -Slut med opmærksomheds-krævende piger

lørdag d. 11. marts 2017 kl: 18. 40 Af: Ritzau Fokus
ulven peter 02 tv3
"Ulven" Peter Birch har ændret sin datingstil og går nu efter en helt ny type kvinder, afslører han. Foto: TV3.

"Ulven" Peter Birch har ændret sin datingstil og går nu efter en helt ny type kvinder, afslører han.

Realitystjernen “Ulven” Peter Birch kom i torsdagens udgave af datingshowet “Dagens Mand” på date med den 14 år yngre Monique.

Stadig single

Men den 33-årige “Paradise”-deltager er stadig ledig på markedet efter daten med den unge skønhed.

Ifølge den ellers så pigeglade ungkarl var der nemlig alt for stor forskel på, hvor de to står i deres liv i øjeblikket.

Ulven Peter vil have Amalie tilbage: Her er hendes svar!

– Der var fest og farver i hendes hoved. Det er der, når man er 19 år, og det er helt normalt, men det er der ikke rigtig i mit hoved mere. Jeg har fået løbet hornene af mig, fortæller eks-paradisoen.

Søger en mere voksen kvinde

Peter Birch, der tidligere har dannet par med Amalie Szigethy, har med alderen lagt datingstilen om, og søger nu “en mere voksen kvinde, der har andet end Instagram og Facebook i hovedet”.

– De piger, jeg har været sammen med tidligere, har været så opmærksomhedskrævende, og det kunne jeg godt prøve at kigge lidt væk fra, for det fylder rigtig meget at være kærester med sådan nogle piger, fortæller Peter Birch, som dog ikke ønsker at træde nogle af sine tidligere partnere over tæerne.

Svært ved at stole på “smukke piger”

Realitydeltageren forklarer, at han tidligere har haft svært ved at stole på de smukke piger, han dannede par med, fordi mange andre mænd var ude på at score dem.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg med nogle af mine tidligere kærester simpelthen har haft ondt i maven, når de skulle i byen, og der har været utroskab i mine tidligere forhold. Så nu vil jeg bare gerne finde en pige, der har været det stadie igennem, fortæller ungkarlen.

Bliv klar til festival: Her er de kendtes bedste tip

I stedet går “Ulven” Peter Birch nu efter en kvinde, han kan dele fremtidsdrømmene om ægteskab og børn med.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu