Ulven Peter har fået ny blond kæreste

søndag d. 17. februar 2013 kl: 20. 34 Af: Kendte.dk NY
 

Ulven Peter er nu endeligt kommet over bruddet med Amalie og har fået ny blond kæreste.

 

Peter Birch har fundet en ny kæreste - Foto: news.dk

Peter Birch har fundet en ny kæreste – Foto: news.dk

 

Peter er kommet sig over Amalie og har fået ny kæreste
Sidste år meldte kendis parret Peter og Amalie ud, for kun gud ved hvilken gang, at de igen var gået fra hinanden og normalt plejer Peter tro at vente på Amalie tager ham tilbage, og imens bruger han gerne tiden på at fortælle verden hvor meget han elsker hende, men sådan har det ikke været denne gang.

 

Ulven Peter vil have Amalie tilbage: Her er hendes svar!

Amalie langt væk fra Peter
Og måske fordi divaen Amalie Szighety ikke har fået den opmærksomhed fra eksen som hun plejer har hun også været kontroversiel i hendes udmeldinger om bruddet til pressen , hvor hun sidst ytrede at hun bare skulle så langt væk fra Peter som hun kunne.

 

Amalie skiftet ud med blondine
Amalie der godt nok er synonym med ordet blondine er fra naturens side brunette men Peters nye kæreste er blondine og lige modsat den blonde eks røber Peter. Han vil ikke have hendes navn frem i pressen men siger hun også rent intelligensmæssigt er et helt andet sted end Amalie og at hun til dagligt studere på et højt plan.

 

Peter birch og kæreste

Bliv klar til festival: Her er de kendtes bedste tip

Indtil videre findes der kun dette billede af kæresten i offentligheden som er fra Instagram, men kender vi ulven ret så går der ikke længe inden den nye flamme skal luftes.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu