-Fuldstændig vanvittigt

Eva Jin er en af de komikere, som skal forsøge at holde masken i den gode sags tjeneste i Prime Video-programmet "LOL: Den der ler sidst"

Offentliggjort Sidst opdateret

KORT RESUME AF DENNE ARTIKEL

Eva Jin deltager i underholdningsprogrammet 'LOL: Den der ler sidst' på Prime Video, hvor ti danske entertainere konkurrerer om at få hinanden til at grine.

Programmet er et eksperiment, hvor deltagere skal holde masken, mens de prøver at få de andre til at grine. Vinderen får en pengepræmie til en velgørenhedsorganisation.

Eva Jin fik sit gennembrud i 2020 efter at have optrådt på Zulu Comedy Galla. Hendes unikke levering og humor gjorde hende bemærket.

Hun har siden medvirket i flere film og tv-serier, herunder 'Elsker dig for tiden', 'Klemt', 'Dansegarderoben', 'Guru' og 'Bag enhver mand'. 'LOL: Den der ler sidst' får premiere den 29. december.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Hvordan hiver man bukserne ned på kolleger, man selv ser op til?

Det står den fremadstormende komiker og skuespiller Eva Jin over for i den danske udgave af det verdensomspændende underholdningsprogram "Lol: Den der ler sidst" på streamingtjenesten Prime Video.

I programmet dyster ti danske entertainere, som foruden Eva Jin blandt andre tæller Martin Brygmann, Søs Egelind og Nikolaj Stokholm, mod hinanden om at få hinanden til at grine, men selv holde masken.

- Jeg er rimelig starstruck, lyder det fra Eva Jin.

- Det er svært at skulle prøve at joke med en af de store kanoner der. Det er vildt at prøve at være sjov og så vide, at de andre ikke vil grine af det. Det kan hurtigt blive plat, hvis man bliver for desperat. Og det er jo et show, hvor man ér desperat for at få folk til at grine.

- Jeg griner selv meget, når jeg gerne vil prøve at være sjov. Så det er lidt modsatrettet, for hvordan skal jeg få folk til at grine, hvis jeg ikke selv må grine.

Fuldstændig vanvittigt

Den, der formår det og ler sidst, når kameraet klapper sammen efter seks timers nonstop-optagelser, vinder ud over titlen og æren en pose penge til en velgørenhedsorganisation.

- Det er så weird et program. Det er jo fuldstændig vanvittigt - jeg har aldrig prøvet at være på i så mange timer, udbryder Eva Jin.

- Det er jo lidt et eksperiment nærmest. Så det bliver meget spændende at se, hvordan man reagerer i den situation.

- Jeg tænkte: "Enten bliver det virkelig sjovt, eller også bliver det virkelig ikke sjovt". Det kan gå begge veje - så jeg satser på, at det bliver virkelig sjovt, siger hun.

Eva Jin fik fra det ene øjeblik til det andet sit gennembrud i 2020, da hun optrådte til det hedengangne Zulu Comedy Galla. (Arkivfoto).

Gennembrud i 2020

Eva Jin fik fra det ene øjeblik til det andet sit gennembrud i 2020, da hun optrådte til det hedengangne Zulu Comedy Galla.

Joken om en jobsamtale gjorde Eva Jin bemærket.

Det var ikke kun ordene, men også indpakningen: den afvæbnende og til tider akavede facon, hun leverede joken på.

- Jeg tror ikke rigtigt, jeg tænker så meget over det, lyder det fra Eva Jin.

- Jeg tror bare, det kommer, når jeg stiller mig op på en scene. Så naturligt. Muligvis fordi jeg bliver lidt nervøs, og så har jeg bare lært at bruge det.

Et hav af kreative møder

De forholdsvis få minutter på scenen nåede at indprente sig.

Fra at gå derhjemme uden arbejde og egentlig være på vej på højskole blev hun inviteret til et hav et af kreative møder.

Det førte hende med kometkurs fra standupscenen til blandt andet fiktionens verden.

Hun har medvirket i biografsuccesen "Elsker dig for tiden". Hun har haft hovedrollen i TV 2 Zulu-serien "Klemt" og roller i TV 2's "Dansegarderoben", Simon Kvamms DR-serie "Guru" og senest i DR-serien "Bag enhver mand".

Til prins Christians fødselsdag

Hun har også ramt de royale gemakker.

Eva Jin var nemlig blandt de inviterede fra kulturlivet til prins Christians 18-års fødselsdag i oktober.

- Jeg synes efterhånden godt, jeg kan følge med. Men i starten havde jeg ret svært ved det. Men ja, nu synes jeg, det går meget godt, lyder det fra Eva Jin.

- Jeg synes, jeg får rigtig god respons. Der er virkelig mange, der godt kan lide det, jeg laver, så det er jeg virkelig glad for, siger hun og fortsætter:

- Jeg synes, jeg står et rigtigt godt sted, hvor jeg producerer rigtig mange ting selv. Og det er jo klart det, jeg vil allerhelst og brænder allermest for.

"LOL: Den der ler sidst" får premiere på Prime Video den 29. december.

Powered by Labrador CMS