Ung afdød filmstjerne begravet af familien

mandag d. 16. december 2013 kl: 9. 15 Af: Ritzau Fokus
 
Der blev skrevet hilsner til afdøde Paul Walker på en motorcykehjelm.

Der blev skrevet hilsner til afdøde Paul Walker på en motorcykehjelm. Foto: AP AP

Skuespilleren blev begravet ved en privat ceremoni lørdag i Los Angeles, hvor tætteste venner og familie var til stede.

Skuespilleren Paul Walker blev begravet lørdag. Ved den private begravelse deltog 200 personer, som primært tilhørte den afdøde skuespillers familie eller tætteste venner. Det skriver Female First.

Bilglad skuespiller kørte galt med fuld fart

Walker blev begravet i Los Angeles på Forest Lawn Memorial Park, som ligger i området Hollywood Hills. Forud for begravelsen blev Walkers jordiske rester kremeret torsdag.

Blandt deltagerne ved begravelsen var skuespillerens far, Paul Walker Senior, hans mor Cheryl Walker samt stjernens to brødre. Desuden var skuespillerne fra filmene “Fast and Furios”, Tyrese Gibson, Ludacris og Michelle Rodriguez til stede.

– I dag i et rum fyldt med dine kære, ville jeg ønske, at det var dit bryllup i stedet. Gud har en plan, som overstiger ens fatteevne. Af selviske årsager ville vi alle have, at du var i blandt os – endnu et grin, endnu en optagelse, en snak og et øjeblik. Måske kan man ikke få alt, hvad man beder om i livet. Men vores hjerter er fyldt af øjeblikke, vi nåede at dele. 13 år med grin, ydmyghed og kærlighed, skrev skuespilleren Tyrese Gibson efter begravelsen på sin Instagram-profil.

Hollywood-datter raser over sin fars død

Paul Walker, som var kendt for sin rolle i “Fast and Furious”-filmene og omkom i en tragisk bilulykke den 30. november.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu