Ung mor klar til tand-operation

lørdag d. 19. marts 2016 kl: 8. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Nadia-Shila glæder sig til at slippe for hovedpine og spændinger efter tandoperation. Foto: Janus Nielsen

Nadia-Shila glæder sig til at slippe for hovedpine og spændinger efter tandoperation. Foto: Janus Nielsen

Nadia-Shila står over for en tandoperation, hvor hun skal have fjernet fire visdomstænder

Smerter i køberne, saksebid og problemer betyder nu, at Nadia-Shila skal undergå en operation, hvor hun først skal have fjernet fire vidsomstænder, have bøjle på og derefter have rykket hele underkæben frem, fortæller hun til Realityportalen.

Nadia Shila sagsøger hospital: Datter fik hjerneblødning Mor fra De unge mødre: -Jeg har måske kræft

– Jeg skal have hevet mine fire visdomstænder ud først. Det får jeg dog i narkose, da jeg er ekstremt tandlægeskræk. Når de er hevet ud, skal jeg have bøjle på 14 dage efter – først i overkæben og fem måneder senere i underkæben. Alt i alt vil det tage cirka halvandet år, men jeg tror, operationen bliver det værste.

Selvom båden operation og efterspillet bliver smertefuldt, glæder den unge mor sig til at kunne slippe for evindelig hovedpine og ømhed i kæberne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu