Ung mor lagt i håndjern: Sønnen er fjernet

onsdag d. 29. marts 2017 kl: 12. 13 Af: Elo Christoffersen
Nadia-Shila_2015_01
Nadia Shila blev lagt i håndjern, da sønnen Kyle blev fjernet. Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark (Arkivfoto)

Nadia Shila blev lagt i håndjern, da de amerikanske myndigheder fjernede sønnen Kyle.

21-årige Nadia Shila og hendes 46-årige mor Heidi er eftersøgt i USA. Det er anklagemyndigheden i Danmark, der gerne vil have dem hjem til en retssag. De er tiltalt for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.

Nu er det lykkedes Realityportalen, at få kontakt til både mor og datter.

– Ingen kommentarer, siger Nadia Shila til Realityportalen om spørgsmålet, hvorfor anklagemyndigheden ikke kan få fat på dem.

Nadia Shila lagt i håndjern

Nadia Shilas søn, Kyle, er efter flere henvendelser fra Danmark til de amerikanske myndigheder blevet fjernet. Det gik ikke stille for sig:

Nadia Shila sagsøger hospital: Datter fik hjerneblødning

– Der kom en socialrådgiver og to politibetjente. De sagde, at de skulle hente Kyle, og så satte de Nadia i håndjern og tog hende med på stationen, fordi de mente, at der var en arrestordre på hende, da hun ikke mødte i retten. Der var dog ingen arrestordre, så hun blev løsladt igen, fortæller Nadia Shilas mor, Heidi, til Realityportalen.

Siden Kyle blev fjernet, har han været i pleje hos et ældre ægtepar. Nadia Shila og Heidi har kun set ham én gang siden han blev fjernet. De kan mærke på Kyle, at han ikke trives, hvor han er nu.

Mor fra De unge mødre: -Jeg har måske kræft

Nadia Shila og Heidi var for nylig i retten i USA for at forsøge at få sønnen hjem. Det skete dog ikke, men kampen slutter ikke der. Der er et nyt retsmøde i april, skriver Realityportalen.

Nadia Shila blev kendt i Danmark i Kanal 4-programmet “De unge mødre”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu