Ung mor sugardater

onsdag d. 1. juni 2016 kl: 11. 28 Af: Elo Christoffersen
 

Nadia-Shila gider ikke unge fyre mere og er begyndt at gå på sugardating.

Nadia-Shila, der er kendt fra “De Unge Mødre” har fået nok af unge fyre. Så nu er hun gået ind i et nyt projekt for at finde sin drømmemand. Nadia-Shila er nemlig begyndt at gå på sugardating. Men hun understreger at hun IKKE tager penge for sex – og aldrig kunne finde på det:

Nadia Shila sagsøger hospital: Datter fik hjerneblødning

– Jeg gider derimod ikke følelser lige nu, og jeg gider ikke unge fyre som ikke ved hvad de vil. Jeg gider ikke blive anset som et stykke kød der skal kneppes og disrespekteres, og derfor har jeg valgt at prøve sugardating. Jeg har mødt mænd, der er i deres bedste alder, forklarer Nadia-Shila på sin blog.

Hun er ked af at sugardating er så skamfuldt og tabubelagt:

Mor fra De unge mødre: -Jeg har måske kræft

– For mig er det på ingen måder prostitution. Dem jeg har været ude med (to) har været stille og rolige søde mænd,  vi har siddet og hygget snakket og grinet over en gang god mad, og vi har fået et fantastisk selskab som begge har været glade for. Hvis jeg skulle føle at kemien til det intime var der, så ville det aldrig være for pengenes skyld, men for begærets og lysten.

Nadia-Shila glæder sig over, at hun kan få et forhold, hvor begge er glade – uden følelser.

Del din kommentar

Forsiden lige nu