Ung musiker død: To mænd anholdt midt i grusom gerning

onsdag d. 4. juli 2018 kl: 19. 00 Af: Peter Koch
Blå blink
De to mænd nægter sig skydlige.

Den unge musiker blev 25 år gammel. Han døde i et badekar.

En norsk anklager kræver hårde straffe til to mænd, der er tiltalt for drabet på musikeren Paul Simmons, der i februar 2015 blev fundet død i et badekar på et hotel i Oslo. Det skriver Information.

Ifølge Rb.no var den 25-årige ved at blive et kendt ansigt i Norge, da han mistede livet.

Nægter sig skyldige i drab

Ifølge Rb.no blev de to mænd anholdt en måned efter, at den unge mand blev fundet død, og ifølge Ritzau kræver anklageren i sagen nu 17 års fængsel og en forvaringsdom på 21 år til de to tiltalte, en 38-årig og en 35-årig mand. De har begge nægtet sig skyldige i drab, mens de, ifølge Information har erkendt andre af sagens forhold.

Ifølge anklageren forsøgte de to tiltalte at holde Simmons i skak ved at give ham heroin. Hensigten var at få penge ud af Simmons, og Ifølge Rb.no lykkedes det de to mænd at overføre flere hundrede tusinde norske kroner til den ene af de to mænd. Samlet set skulle de have forsøgt at bedrage sig til op mod to millioner kroner.

Anholdt midt i grusom akt

Information skriver, at de to mænd er tiltalt for et andet, lignende røveriforsøg, hvor politiet reddede ofrets liv ved at trænge ind i den lejlighed, han blev holdt i skak i. Her skulle målet have været et beløb på 500.000 norske kroner, ifølge Information.

Anklageren i sagen, Cecilie Schløsser Møller, afsluttede sin procedure i sagen onsdag.

– Det er udtryk for en utrolig hensynsløshed, når man giver Simmons heroin for at holde ham i skak, lød det fra anklageren, ifølge Information.

Del din kommentar

Forsiden lige nu