Ung stjerne-dj stopper karrieren

tirsdag d. 29. marts 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Den svenske hit-dj Avicii trækker stikket på karrieren kun 26 år gammel.

I 2012 optrådte Avicii på Bøgescenen ved Smukfest, og det var ikke til at finde en ledig smule skov for menneskehavet, der var strømmet til festivalens største scene.

I 2012 optrådte Avicii på Bøgescenen ved Smukfest, og det var ikke til at finde en ledig smule skov for menneskehavet, der var strømmet til festivalens største scene. Foto: Martin Lehmann/Polfoto

Han har fyldt bøgeskoven på Smukfest, spillet udsolgte stadionkoncerter over hele verden og arbejdet sammen med store musikere.

Men for 26-årige Tim Bergling, der er bedre kendt under sit alias Avicii, er der mere i livet end den musikalske berømmelse. Derfor har han valgt at afslutte sin karriere.

Millioner hyldede hans musik - kun en beskeden skare siger farvel

– For to uger siden tog jeg mig tiden til at køre på tværs af USA med mine venner og mit hold bare for at se landet og tænke over tingene på en ny måde. Det hjalp mig virkelig med at indse, at jeg har brug for at gennemføre den forandring, som jeg har kæmpet med et stykke tid, skriver Avicii på sin Facebook-profil.

Er blevet voksen

Dj’en og hitmageren forklarer, at han er blevet voksen, mens han samtidig har udviklet sig som artist, og at han har indset, at der er mere i livet, som han gerne vil opleve og udforske.

– Min sti har været fyldt med succes, men det er ikke sket uden små bump på vejen, fortæller Tim Bergling.

Avicii understreger, at han godt ved, at han har været heldig at få lov at rejse jorden rundt, som han har gjort med sin musik. Og det er da også en taknemmelig herre, der bruger mange linjer på at takke alt fra venner og familie til de mange fans og dygtige samarbejdspartnere, der har gjort hans karriere mulig.

– Mine valg og min karriere har aldrig været drevet af materielle ting. Jeg ved, at jeg er velsignet, når jeg har rejst jorden rundt og optrådt, men jeg har for lidt tid tilbage til at leve livet som den ægte person bag artisten, skriver Tim Bergling om sin beslutning.

Lægger alle kort på bordet

Den åbenhjertige musiker lægger altså alle kortene på bordet, og slutter endda også sin lange statusopdatering på Facebook af med at offentliggøre sit telefonnummer, hvis nogen skulle have lyst at kontakte ham – dog beder den nu forhenværende musiker og dj om forståelse for, at han måske er lang tid om at svare.

Avicii efterlod sig 200 sange, der ikke var udgivet

Du kan se hele opslaget fra Avicii her:

Hello world,Thank you for letting me fulfil so many of my dreams. I will be forever grateful to have experienced and…

Opslået af Avicii på 29. marts 2016

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu