Unge popdrenge: -Roskilde-folket er for vilde

fredag d. 1. juli 2016 kl: 20. 45 Af: Ritzau Fokus

Scarlet Pleasures lykkerus vil ingen ende tage efter fredagens koncert på Roskilde Festival. Publikums engagement overvældede bandet.

– I aner ikke, hvor meget vi har drømt om det her.

Sådan lød de første ord til publikum fra Scarlet Pleasures forsanger Emil Goll, efter at det unge band havde spillet åbningsnummeret på Roskilde Festivals Orange Scene fredag eftermiddag.

Koncerten var nemlig en drengedrøm, der gik i opfyldelse, og den mest sindssyge oplevelse i de tre københavneres liv, fortalte de på scenen. Efter showet var det derfor rart at få pustet ud ovenpå den store forløsning.

– For at sige det med ét enkelt ord, er vi lettede. Det var overraskende, at der kom så mange for at se os, og at de virkelig var “på”, siger Joachim Dencker, der er trommeslager i bandet, efter koncerten.

Kaare Norge på Roskilde Festival: Sådan kom den besynderlige koncert i stand

Lykkerus

Det var både synet af de mange tusinde mennesker og deres intense engagement, som formåede at slå benene væk under Scarlet Pleasure. Lykkerusen kører stadig på fuld drøn, forklarer de.

– I går (Torsdag, red.) stod vi foran 200 mennesker til Slagelse Festuge, og i dag var det foran 60.000 mennesker på en helt ikonisk scene. Folk var så vilde. Vi gør bare det, vi plejer, men selvfølgelig giver vi den lidt ekstra i dag, fordi det er Roskilde, siger Emil Goll.

Mens Scarlet Pleasures musikstil er poppet, og alle deres store hits som “Windy” og “Heat” blev spillet, var der også plads til ægte rock and roll under nummeret “Midnight Soldier”. Her greb forsangeren en guitar og gav en rå solo – noget, der faldt i god jord hos det hujende publikum.

Eufori da “vennerne” dukkede op

Og festen blev kun større, da Emil Goll annoncerede, at bandet havde “taget nogle venner med”. De fremmødte festivalgæsters eufori var ikke til at tage fejl af i det sekund, de så, hvem der var tale om.

Hitbandet Julias Moon tonede frem på scenen til lyden af deres “Lipstick Lies”, som Scarlet Pleasure-frontmanden også fik lov at synge med på.

Gruppen har ihærdigt prøvet på ikke at have for store forventninger til koncerten på Orange Scene. Men nu, hvor nerverne endelig er forløst, er de ikke i tvivl om, hvad de kommer til at huske den for.

– At stå i samhørighed med 60.000 mennesker, der vil det så meget og synger fællessang, slår Joachim Dencker fast.

Rapper med hård kritik efter alvorlig ulykke på Orange Scene: -Det giver ingen mening

Roskilde festival fortsætter til og med lørdag.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu