Ungkarlen Hugh Hefner gifter sig med Crystal Harris nytårsaften

mandag d. 3. december 2012 kl: 15. 32 Af: Kendte.dk NY
 

Så er det slut piger. Ungkarlen Hugh Hefner gifter sig med Crystal Harris nytårsaften og sætter et punktum  for livet som single


 

Hugh Hefner: Det døde Playboy-grundlæggeren af

                                                                                                   Ungkarlen Hefner gifter sig nytårsaften. – Foto: Twitter  

 

Verden ældste ungkarl gifter sig
Playboy-boss Hugh Hefner og hans forlovede, glamourmodel, tv-personlighed og sangerinde Crystal Harris har planlagt bryllup til nytårsaften. Men bruden behøver ikke at shoppe efter den perfekte brudekjole. Hun skal have den kjole på, hun købte sidste år – før hun droppede Hugh Hefner og stak af fra Playboy Mansion.

 

Ceremonien skal finde sted i Playboy Mansion – og denne gang fortryder ingen af dem, lover det kendte par.

 

Amerikas prinsesse
Parret begyndte at date i 2009, og to år senere så Hugh Hefner frem til sit tredje ægteskab. Juli nummeret af Playboy udkom få dage før det planlagte bryllup med et billede af glamourmodellen på forsiden. Overskriften lød: “Her er Amerikas prinsesse, fru Crystal Hefner.”

 

Efter at Crystal droppede forlovelsen, blev avisforsiden på kioskernes bladstandere dækket med et klistermærke pålydende “Runaway Bride”. Men i juni 2012 genoptog 26-årige Crystal Harris romancen med 86-årige Hugh Hefner, og de forlovede sig endnu engang.

 

Dansk model: -Måske har de mange kvinder holdt Hefner ung

Hugh har flere damer af gangen 
Hugh Hefner er kendt for at have et antal “veninder” boende, som har prydet det kendte mandeblads forside. På et tidspunkt har Hefner været oppe på at date syv piger samtidig. Filmen   ‘The Girls Next Door’ – handler om Playboybossens hektiske kærlighedsliv i Playboy Mansion.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu