UPS! Britney gør det igen

tirsdag d. 23. januar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er nok engang lykkedes Britney Spears at forarge det på overfladen åh-så-frigjorte men i grunden ret konservative USA.

I forvejen får den stakkels pige på puklen, fordi hun efter manges mening fester lidt for meget igennem, især efter at hun i november indgav skilsmissebegæring. Så bliver hendes tøjstil kritiseret sønder og sammen, og nu er det nok engang hendes evner som mor – eller måske mangel på samme – der er det store samtaleemne.

Forleden dag blev hun nemlig spottet, mens hun var ude for at købe sexet undertøj i en butik i West Hollywood. Hun fortalte de forsamlede paparazzi, at hun stadig kommer sammen med modellen Isaac Cohen, og hun var ude for at købe noget sexet, som hun skal have på den 14. februar – som en Valentines Day-overraskelse til kæresten, forstås!

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Problemet er bare, at Britney ikke var alene på shopping – hun havde sin 16 måneder gamle søn, Sean Preston, med i butikken…og det er bestemt upassende at tage børn med i den slags butikker, raser altså Britneys kritikere.

Del din kommentar

Forsiden lige nu