Vært på Aftenshowet har trukket stikket

mandag d. 19. august 2013 kl: 13. 02 Af: Ritzau Fokus
 

Puk Elgård er i øjeblikket aktuel på DR sammen med kokken Thomas Herman, når de besøger danske småøer.  Foto: DR/Presse/Bjarne Bergius Hermansen

– Jeg begyndte at få en dårlig smag i munden, siger Puk Elgård om tiden på Aftenshowet.

Den populære tv-vært Puk Elgård, der sommeren igennem har været på rundrejse til en række småøer sammen med kokken Thomas Herman, havde egentlig sagt farvel til skærmen.

I begyndelsen af juli meddelte hun offentligheden, at hun trak stikket på ubestemt tid.

– Som vært på Aftenshowet er man væk flere aftener om ugen, og jeg kan ikke længere bære at komme hjem til min lille søn, der ligger og forsøger at holde sig vågen for bare lige at kunne nå at sige ‘Godnat’, skrev hun dengang på Aftenshowets Facebook-side.

Stor ændring i ny sæson af "Nybyggerne"

I et interview med ugebladet Søndag, der udkommer i morgen, sætter den folkekære tv-vært flere ord på bruddet.

– Mine prioriteter skred simpelthen. Min prioritet om at være en ordentlig mor, en ordentlig kæreste og en ordentlig ven røg pludselig ud i forhold til, at al min energi lå i arbejdet. Og jeg måtte spørge mig selv: Vil jeg nu pludselig hellere være en dygtig studievært? siger hun i interviewet.

Puk Elgård, der er vokset op i et hjem med alkoholproblemer, understreger, at hun elskede jobbet som vært på Aftenshowet.

– Det er et af de bedste job, jeg nogensinde har haft. Og jeg er blevet meget dygtigere af at have været der. Men efter tre et halvt år var jeg bare fyldt op til randen af alle de historier, jeg sad med. Folk kom med hele deres liv og følelserne uden på tøjet, og så sad jeg der og skulle hive alting ud af dem på syv minutter, og så ud ad klappen med dem igen, siger hun.

– Jeg begyndte at få en dårlig smag i munden. Jeg har stadig kontakt med mange af dem, jeg interviewede i Aftenshowet, fordi jeg havde behov for at følge deres historier til dørs, når kameraerne var slukkede, siger Puk Elgård til ugebladet Søndag.

Badehotellet vinder prestigefyldt pris for tredje gang

Sidste år vandt Puk Elgård Billed-Bladets prestigefyldte pris som årets kvindelige vært, og der gik da heller ikke længe, før hun var tilbage på skærmen – selvom det ikke var meningen. Hun var i gang med at skrive en bog, da DR henvendte sig.

– Jeg var faktisk også i gang med at skrive igen. Havde kontrakt og kontor på et forlag. Men så kom de jo og forstyrrede fra DR og spurgte, om jeg ville lave et sommerprogram med kokken Thomas Herman, og det lød som lige netop det, jeg trængte til. Det kunne næsten ikke være mere fredeligt. Glæde og noget solskin. Det havde jeg lyst til, siger Puk Elgård til ugebladet Søndag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu