Vampyrstjerner knalder på stribe på settet

mandag d. 23. juni 2014 kl: 9. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Anna Paquin - her sammen med sin mand og kollega Stephen Moyer - har intet imod at indspille sexscener med de andre skuespillere.

Anna Paquin – her sammen med sin mand og kollega Stephen Moyer – har intet imod at indspille sexscener med de andre skuespillere. Foto: Chris Pizzello/AP

Skuespillerne på den populære tv-serie “True Blood” er ikke blege for at optræde i saftige nøgenscener. “Vi er en tæt familie,” lyder det.

Sex, stoffer og vampyrer er hovedingredienserne i den populære vampyr-serie “True Blood”, der rummer nogle af tv-historiens mest saftige sexscener.

Og mens de fleste nok vil føle det en anelse grænseoverskridende at ligge nøgen sammen med en kollega, er det ikke tilfældet for de garvede stjerner i tv-serien, skriver E! Online.

– Det er faktisk slet ikke ubehageligt, for vi er alle sammen tætte venner. Det er mere sådan ‘okay, jeg lægger mit ben her, og du sætter din hånd der. Det er okay’, fortæller skuespillerinden Anna Paquin, der også er kendt fra “X-Men”.

Serien, der foregår i de konservative Sydstater i USA, er kendt for sine mange nøgenscener. Og efter hele syv sæsoner er det blevet til ikke så få sexscener, fortæller Anna Paquin.

– Jeg har haft sex med adskillige skuespillere på showet. På kamera, naturligvis, lyder det fra den frimodige tv-stjerne.

I den virkelige verden er hun gift med Stephen Moyer, som hun også spiller over for i serien. Han han sågar instrueret Paquin i flere hede sexscener med andre kolleger.

– Man skulle tro, det var mærkeligt, men det er det altså ikke. Vi er en meget tæt familie, siger Anna Paquin.

Syvende og sidste sæson af den populære serie har netop haft premiere i USA.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu