Var væk en uge: Stand-up komikers teenagerdatter fundet

onsdag d. 19. august 2015 kl: 8. 07 Af: Ritzau Fokus
 
Rosie O'Donnell er mor til fem børn, heriblandt adoptivdatteren Chelsea Belle O'Donnell på 17 år.

Rosie O’Donnell er mor til fem børn, heriblandt adoptivdatteren Chelsea Belle O’Donnell på 17 år. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Rosie O’Donnells teenagedatter Chelsea forsvandt tidligere på ugen, men er nu fundet i god behold.

Endelig stoppede mareridtet for stand-up komiker, skuespiller og radiovært Rosie O’Donnell. Hendes 17-årige datter har været forsvundet en uge og blev søndag eftersøgt af politiet i delstaten New York.

Men heldigvis er der igen noget at grine af for komikeren, da datteren Chelsea blev fundet tirsdag. Det bekræfter hendes repræsentant, Cindi Berger, til det amerikanske medie People Magazine.

På sin profil på det sociale medie Twitter skriver Rosie O’Donnell taknemmeligt ud til sine følgere, at hendes datter er i god behold.

– Chelsea er blevet fundet, og hun er nu i gode hænder og i politiets varetægt i dag. Tusind tak for al jeres hjælp, skriver den 53-årige skuespiller på Twitter og bruger hashtagget ‘savnede børn’.

Tirsdag eftermiddag skrev Rosie O’Donnell på Twitter, at hendes datter ikke var set siden den 11. august, og siden søndag havde politiet deltaget i eftersøgningen.

– Chelsea lider af en psykisk sygdom, siger Cindi Berger til People Magazine og fortsætter.

– Det har været en svær omgang for Chelseas familie, og de ønsker kun, at hun har det godt. Chelsea og Rosie har et rigtigt godt forhold, og Rosie elsker Chelsea meget højt.

Ifølge Rosie O’Donnells repræsentant har Chelsea haft en pause fra sin medicin for sin psykiske lidelse og peger på det, som en årsag til den pludselige forsvinden.

Chelsea er Rosie O’Donnels adoptivdatter, som hun fik med ekskonen Kelli Carpenter.

Rosie O’Donnell er især kendt for sit tv-show “The Rosie O’Donnell show”, der blev vist på amerikansk tv fra 1996 til 2002 – et program hun modtog en Emmy for. Nu er Rosie O’Donnell vært på et radioprogram, som har kørt i æteren siden 2009.

Læs Rosie O’Donnells opdateringer på Twitter her:/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu