Varetægtsfængslet Hannah Melissa skifter advokat

tirsdag d. 5. april 2016 kl: 19. 15 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Hannah Melissa har skiftet advokat forud for et retsmøde fredag. Foto: Janus Nielsen

Hannah Melissa har skiftet advokat forud for et retsmøde fredag. Foto: Janus Nielsen

Mens Hannah Melissa sidder varetægtsfængslet for vold og trusler, har hun skiftet advokat

Hannah Melissa fra De Unge Mødre og hendes kæreste René har siddet varetægtsfængslet i tre uger, siden de blev anholdt for trusler og vold mod Renés ekskæreste.

Ifølge Realityportalen skal parret for retten igen fredag, og forud for retsmødet har Hannah Melissa skiftet advokat. Det er Karoline Døssing Normann, der skal forsvare hende. René beholder advokaten Kaare Kristensen, som også forsvarede parret under grundlovsforhøret.

Hannah Melissa mor for tredje gang

Det er rigtigt, at jeg er Hannahs nye advokat. Men der er ikke noget usædvanligt i, at to anklagede har forskellige advokater. Det kan jo være svært for én advokat at forsvare to personer, så det, at den ene part skifter, betyder, at der er 100 procent fokus på den ene klient, fortæller Karoline Døssing Normann til Realityportalen.

Har tidligere været forsvarsadvokat for Brian Holm

Karoline Døssing Normann har tidligere været advokat for Brian Holm, da han blev anklaget for blufærdighedskrænkelse, og det var også hende, der var forsvarsadvokat for den politibetjent, der i 2013 blev dømt skyldig, da han ville redde den aflivstruede schæferhund Thor ved at bortføre hunden.

Hannah Melissa skal i fodlænke

Ifølge Realityportalen nægter både Hannah Melissa og René sig skyldige, men alt tyder på, at de går glip af deres datter Mollys et-års fødselsdag den 6. april.

Kendte.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra advokat Karoline Døssing Normann.

Del din kommentar

Forsiden lige nu