Variety: Ringenes Herre overvejes som mulig tv-serie

fredag d. 10. november 2017 kl: 13. 26 Af: Ritzau Fokus
2017110621520250_org
Mediekoncernen Warner Bros. Television og folkene bag boet efter forfatteren J.R.R. Tolkien fører forhandlnger med Amazon Studios om at udvikle en tv-serie baseret på "Ringenes Herre", skriver Variety. - Foto: Scanpix (Arkivfoto)

Amazons topchef, Jeff Bezos, siges at være personligt involveret i forhandlinger om "Ringenes Herre".

Mediekoncernen Warner Bros. Television og folkene bag boet efter forfatteren J.R.R. Tolkien fører forhandlinger med Amazon Studios om at udvikle en tv-serie baseret på “Ringenes Herre”.

Det skriver magasinet Variety.

Den øverste leder i Amazon, Jeff Bezos, er ifølge unavngivne kilder personligt involveret i forhandlingerne, som stadig siges at være i de indledende faser.

– Ingen aftale er indgået om “Ringenes herre”, pointerer Variety.

Variety skriver, at det er usædvanligt, at Bezos, der er kendt som en fan af fantasy og science fiction, bliver personligt involveret i forhandlinger for Amazon Studios.

Usædvanligt tidspunkt

Men forhandlinger om “Ringenes Herre” finder sted på et usædvanligt tidspunkt for internetgiganten.

I sidste måned indgav Roy Price, som var øverste chef for Amazons tv- og filmselskab, sin opsigelse, efter at den kvindelige tv-producer Isa Hackett anklagede ham for upassende opførsel tilbage i 2015.

Sagen kom, da der var stor fokus på sexskandalerne omkring filmproduceren Harvey Weinstein.

Satser på store serier

Bestræbelser på at få udviklet “Ringenes Herre” som tv-serie er i tråd med Bezos erklærede målsætning om at få Amazon Studios væk fra nicher som de serier “Transparent” og “Mozart in the Jungle” og i stedet satse på storslåede serier med bred international appeal.

Den sidste film i trilogien om Ringenes Herre, “Kongen vender tilbage”, løb med 11 gyldne statuetter ved Oscar-uddelingen i 2004.

Som den første eventyrfilm nogensinde i Oscar-historien blev den kåret som den bedste film. Og Peter Jackson fik en Oscar for “Bedste instruktør”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu