Sean Connery ikke ramt af Alzheimers

onsdag d. 28. august 2013 kl: 7. 44 Af: Ritzau Fokus
 

Udtalelserne, der altså ifølge Michael Caine er helt forkerte, stammer fra en række interviews, som Sean Connery deltog i som en del af markedsføringen bag en kommende film. Foto: Stuart Crawford, Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0

Sean Connery til skotterne: forlad Storbritannien

Skuespilleren Michael Caine føler sig misforstået, når et tysk medie påstår, at Sean Connery har Alzheimers.

Et nyligt publiceret interview med den engelske skuespilsveteran Michael Caine indeholder ifølge skuespilleren flere fejlcitater, og enkelte er så grove, at de har fået Caine til at beklage sig.

I det tyske magasin Bild er den 80-årige legende tilsyneladende citeret for at have udtalt sig om den gamle ven Sean Connery i vendinger, der peger på, at den tre år ældre kollega skulle lide af Alzheimers.

Men det er altså en fejl, siger Caine nu til engelske Daily Record.

– Det er fuldstændig absurd, noget pis. Alt det her med Alzheimers er nonsens, forklarer han.

Udtalelserne, der altså ifølge Michael Caine er helt forkerte, stammer fra en række interviews, som skuespilleren deltog i som en del af markedsføringen bag en kommende film.

– Jeg kan kun antage, at nogen har fordrejet mine ord eller fattet hat af mine udtalelser, fortæller den irriterede skuespiller.

Sean Connery ville ikke spille Gandalf

Flere navngivne kilder har da også siden meldt sig på banen for at afvise, at den pensionerede Sir Connery skulle lide af den slags alderdomssymptomer. Han har tidligere lidt af både kræft og hjerteproblemer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu