Ven hylder kræftramt Beverly Hills-stjerne

tirsdag d. 9. august 2016 kl: 16. 25 Af: Ritzau Fokus

Den kræftramte skuespillerinde Shannen Doherty hyldes på Instagram.

Det seneste år har været et hårdt et af slagsen for skuespillerinden Shannen Doherty, som især er kendt som lillesøsteren Brenda Walsh i tv-succesen “Beverly Hills”.

I februar 2015 fik hun konstateret brystkræft, og det har den nu 45-årige skuespillerinde ikke lagt skjul på. Hun har nemlig delt billeder undervejs i kampen mod den hårde sygdom på sin Instagram-profil.

Det er en af årsagerne til, at skuespillerinden nu bliver hyldet af sin veninde og kollega Sarah Michelle Gellar på det sociale medie.

Rødt bandana om hovedet

Her har “Buffy”-skuespillerinden lagt et billede op af de to smilende veninder, hvor “Beverly Hills”-stjernen ses med et rødt bandana om hovedet.

Beverly Hills-stjerne deler billede inden kemo

Anledningen til billedet er hashtagget “mondaymuse”, der opfordrer folk til at lægge billeder op af deres inspirationskilder.

– Min mandagsmuse er min modige ven Shannen Doherty. Jeg har altid sagt, at hun er en af de mest loyale venner, jeg nogensinde har kendt. Mens hun står midt i sit livs hårdeste rejse, deler hun det med venner, som hun aldrig har mødt i håb om at hjælpe andre, der går igennem det samme, skriver Sarah Michelle Gellar til billedet på Instagram.

Kræften har spredt sig yderligere

Shannen Doherty afslørede tidligere i august i et eksklusivt interview med mediet Entertainment Tonight, at hendes brystkræft har spredt sig yderligere, selv om hun i maj i år undergik en mastektomi, hvor hendes ene bryst blev fjernet.

I sidste uge delte Shannen Doherty desuden en række billeder på det sociale billeddelingsmedie, hvor hendes mor klipper hendes hår af.

Se den rørende hyldest her:

Eksmanager: Shannen Doherty er ikke for syg af kræft

My #mondaymuse (and really every day #muse) is my brave friend @theshando. I've always said she is one of the most loyal friends I've ever known, and now while she is facing the toughest journey of her life, she is sharing it with friends she has never met in the hopes of helping other people who are going through the same struggle. That's a true friend #FuckCancer

A photo posted by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu