Veninderne overraskede Christiane med babyfest

søndag d. 21. august 2016 kl: 12. 12 Af: Ritzau Fokus
Christiane Margueritte Schaumburg-Müller.
Lørdag var det så venindernes tur til at overraske skuespillerinden med et brag af et babyshower for at fejre de lykkelige omstændigheder. Foto: Nils Meilvang/Scanpix (Arkivfoto)

Christiane Schaumburg-Müller fik sig noget af en overraskelse, da veninderne havde arrangeret en babyfest.

Tv-værten Christiane Schaumburg-Müller overraskede danskerne, da hun i maj annoncerede, at hun og rapperen Liam O’Connor skal være forældre.

Christiane om kærligheden efter fødslen: -Vi er heldige

Lørdag var det så venindernes tur til at overraske skuespillerinden med et brag af et babyshower for at fejre de lykkelige omstændigheder.

Gik rent hjem

Og den overraskelse gik rent hjem hos hovedpersonen, der har delt flere billeder fra festen på det sociale medie Instagram. Her kan man se, hvordan veninderne har pyntet op til babyfest med balloner udformet som vilde dyr, en lyseblå kage og andet pynt i blå farver.

– En dag som denne vil jeg ikke glemme. Tak til alle mine søde veninder, der bare har gjort alt for, at denne dag blev perfekt! Og det var den fra start til slut syv timer senere. Ren kærlighed, skriver Christiane Schaumburg-Müller til billedet og indikerer med hashtagget “surprise”, at det var en overraskelsesfest.

Tv-stjernen afslører også på det sociale medie, at gæsterne har udfoldet deres kreative evner i løbet af dagen, hvor de alle har skrevet hilsner eller tegnet på små bodystockings, der sandsynligvis tages i brug, når den lille ny kommer til verden.

Graviditet overraskede mange

Allerede i maj afslørede Christiane Schaumburg-Müller, at parret venter en dreng. Graviditeten kom som en overraskelse for mange, da rapperen og tv-personligheden sidste sommer ellers havde annonceret deres skilsmisse.

Siden blomstrede kærligheden op på ny, og “2900 Happiness”-skuespillerinden har tidligere fortalt, at den lille ny er en drømmebaby.

Tidligere i august afslørede hun desuden på Chrichri.dk, at parret har besluttet sig for, at den lille purk skal hedde Constantin, mens Christiane Schaumburg-Müller endnu ikke har offentliggjort terminsdatoen.

Se nogle af billederne her:

En dag som denne vil jeg ik glemme – tak til alle mine søde veninder der bare har gjort alt for at denne dag blev perfekt! Og det var den fra start til slut 7 timer senere. Ren kærlighed. #babyshower #constantin #lege #surprise #preggo #Pandurrohobby #mintemafest #Fatdane #Serenitycupcake #Moringa #kinoafood #amazing #taknemmelig #tak

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


Så krea var vi idag !!!! Hjemmelavede body'er !! #pandurohobby 🙌🏼🙌🏼

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu