Venner-stjerne tæskede premierminister: Nu vil han have hævn

tirsdag d. 4. april 2017 kl: 7. 10 Af: Ritzau Fokus
20170403115202425_org
- Hvem har ikke haft lyst til at slå Chandler i ansigtet?, skriver Canadas premierminister, Justin Trudeau, om Matthew Perrys karakter i "Venner". Foto: Scanpix/Mario Anzuoni

Som barn bøllebankede Matthew Perry Justin Trudeau, og de to er nu havnet i kærligt klammeri.

En gammel skolestrid har udviklet sig til et kærligt klammeri mellem skuespilleren Matthew Perry og Canadas premierminister, Justin Trudeau.

I marts måned fortalte den 47-årige canadisk-amerikanske “Venner”-stjerne i talkshowet “Jimmy Kimmel Live!”, at han har krydset klinger med det canadiske overhoved i skolegården som barn – også selv om Justin Trudeaus far, Pierre Trudeau, på daværende tidspunkt var Canadas premierminister.

– Min ven, som jeg gik i femte klasse med i Canada, mindede mig om, at vi faktisk har banket Justin Trudeau.

"Venner"-stjerne i livsfare: Indlagt akut

– Jeg syntes, han var eminent til sport, og det var vi ikke, så det var ren og skær jalousi. Jeg praler ikke. Det er forfærdeligt. Jeg var en dum knægt, lød det fra Matthew Perry, der dog også kunne joke om episoden:

– Jeg tror, det har været meget medvirkende til, at han er gået efter så store højder og blevet premierminister.

Trudeau reagerer på barsk beretning

Det har her måneden efter fået Justin Trudeau til at reagere på den barske beretning.

– Jeg har tænkt over det, og ved I hvad – hvem har ikke haft lyst til at slå Chandler i ansigtet? Hvad med en omkamp?, tweetede den canadiske premierminister i weekenden og refererede til Matthew Perrys sarkastiske karakter i “Venner”-serien.

Selv om Matthew Perry gik ud som sejrherren i skolegården dengang, er der dog en helt særlig grund til, at han ikke vil lægge sig ud med Trudeau igen.

Venner-stjerne debuterer med teaterstykke

– Jeg tror, jeg venligst vil springe din udfordring over, sir (fordi du i øjeblikket har en hær til rådighed), svarer skuespilleren humoristisk til Trudeaus tweet.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu