Vennerne er bekymrede

tirsdag d. 13. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Sangerinden Kerry Katona er nygift og netop blevet mor, så alt burde være fryd og gammen. Men hvis man skal tro Kerrys venner, er der noget galt med hendes forhold til ægtemanden Mark Croft, som tilsynelandende fuldstændig styrer hendes liv.

En af hendes venner er modellen Jordan, hvis borgerlige navn er Katie Price, og hun er dybt bekymret for sin nygifte veninde. “Jeg mener han (ægtemanden) er en tyran. Jeg har hørt, at hun ikke engang har sin egen telefon mere. Hvis nogen vil i kontakt med hende, er de nødt til at gå gennem Mark,” udtaler en bekynret Jordan. Hun siger, at hun egentlig gerne vil sende en gave til veninden og den lille ny; “men jeg nægter at gøre det gennem Mark.”

Så sluttede danse-festen for Mie

Katona selv siger, at hun aldrig har været lykkeligere. Mark er det bedste, der nogensinde er sket for hende, og hun forstår ikke, at veninden er så bekymret. “Jeg ville ønske folk bare ville lade mig være i fred, så jeg kan leve mit liv. Mark syntes, Katie var alletiders, og så kalder hun ham en tyran og siger, jeg ender som Anna Nicole Smith. Mange tak, Katie” siger en skuffet Kerry Katona.

Del din kommentar

Forsiden lige nu