Verdens første live speeddating-event gennem app er dansk

fredag d. 5. februar 2016 kl: 11. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Er du klar til at speeddate gennem en app? Foto: Colourbox

Er du klar til at speeddate gennem en app? Foto: Colourbox

På Valentinsdag vil danske singler kunne speeddate på appen Halloooo

Valentinsdag er oprindeligt dagen, hvor du kurtiserer den, du har haft et godt øje til længe. Halloooo vil med denne event give singler mulighed for at kurtisere på selve dagen.

Så er du fristet af at kurtisere eller blive kurtiseret, kan du allerede nu gøre dig klar til Valentine-eventen ved at downloade appen. Når du åbner appen vil du automatisk logge ind via din Facebook-konto.

Her er det bedste tidspunkt at flirte

Hvordan virker appen?

Du skal optage en video af dig selv på 10 sekunder – eller tage et billede. Tryk på “Let’s talk”, når du finder en, du gerne vil speeddate. Vælger personen også dig, får I to minutter til at tale sammen.

Hvis I begge vælger at trykke på ‘Loveable” inden for de første to minutter, kan I tale, så længe I har lyst og / eller arrangere at mødes igen.

– Når du åbner Halloooo-appen er alt live, så tænk det ligesom du i den ’virkelig verden’ får lyst til at gå ind på en bar. Sommetider vil du være den første gæst, og må derfor hænge lidt ud i baren alene, inden der kommer nogen du kan tale med. Andre gange træder du ind, hvor baren er proppet med skønne og skøre mennesker, fortæller en af skaberne bag, Peter Balstrup i en pressemeddelelse.

Til forskel for andre dating-apps , hvor du kan matche uden nødvendigvis at handle på det tvinger Halloooo dig altså til at mødes ansigt til ansigt live på kamera – in real time.

Dating: Her de mest sexede jobs

Appen er indtil videre gratis at benytte, og mere information kan findes på halloooo.com eller under deres hastag #LoveTalking.

Valentinsdag er den 14. februar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu