Her er verdens største stil-ikon

søndag d. 22. marts 2015 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Blandt andet dette look har gjort musikeren Pharrell Williams til årets stilikon.

Blandt andet dette look har gjort musikeren Pharrell Williams til årets stilikon. Foto: Aurora Rose/AP

Pharrell Williams, der tit ses med sin karakteristiske høje hat, bliver nu hædret for sin unikke stil med en fornem pris som årets stilikon.

Med spektakulært tøj og sin karakteristiske gigantiske høje hat er multimusikeren Pharrell Williams ud over sine megahits også kendt for at imponere med opsigtvækkende outfits.

Chok! Verdenskendt dansk brand er gået konkurs

Og nu bliver den 41-årige “Happy”-sanger officielt hædret for sit look, for han er nemlig kåret som årets stilikon af the Council of Fashion Designers of America.

Det skriver avisen The Washington Post.

– Hvis begrebet cool skulle være en person, ville det være Pharrell – ikke bare for hans look og sans for god stil, men også for hans venlighed og åbenhed, siger den eksklusive topdesigner Diane von Fürstenberg, der er formand for CFDA, i en pressemeddelelse.

– Jeg kan ikke forestille mig, at nogen ikke skulle blive fascineret af ham, tilføjer Fürstenberg om begrundelse af Williams, der også bliver fremhævet for sin unikke stil, der “har haft en betydelig indvirkning på populærkulturen på internationalt niveau.”

Pharrell Williams overtager prisen fra sangerinden Rihanna og modtager hæderen 1. juni ved en ceremoni i Lincoln Center i New York. Tidligere er han også af andre magasiner kåret som verdens bedst klædte mand.

Ud over musik har Williams også gjort mode til sin levevej. Han har designet smykker og briller for det eksklusive modehus Louis Vuitton, har en butik i New York og er desuden medstifter af mærkerne Billionaire Boys Club og Ice Cream Footwear.

Superstjerne er blevet far til trillinger

Pharrell Williams og hans stilikons-hædrede tøj kan ses på årets Roskilde Festival, hvor han optræder på Orange Scene.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu