Verdensberømt komiker kommer til Danmark

onsdag d. 18. maj 2016 kl: 6. 00 Af: Ritzau Fokus
Den amerikanske standupkomiker Louis CK lægger vejen forbi Danmark 20. august.

De danske comedy-fans kan allerede nu begynde at varme lattermusklerne op. Den amerikanske komiker Louis CK kommer til Danmark i august.

De danske comedy-fans kan allerede nu begynde at varme lattermusklerne op. Den amerikanske komiker Louis CK kommer til Danmark i august.

Comedy-fans verden over har både krummet tæer og grint med, når den amerikanske komiker Louis CK har lavet sjov med de udfordringer, som en hvid, middelaldrende og halvskaldet mand møder i sin dagligdag.

Hidtil har den amerikanske komiker dog ikke afholdt shows i Danmark, men i en ny pressemeddelelse afslører han, at de danske fans godt kan begynde at varme deres lattermuskler op.

Prisvindende komiker indrømmer sexchikane

Louis CK skriver nemlig, at han lægger vejen forbi den københavnske spillehal Forum 20. august.

– Der er helt nye jokes, og jeg tror, at jeg er en bedre komiker nu, end jeg har været i et stykke tid. Jeg vil hellige det her år til kun at lave fantastiske shows. Jeg er meget klar og spændt på at besøge jeres by, skriver han i pressemeddelelsen.

Kommer kun til Danmark i Skandinavien

Billetsalget til det danske show bliver skudt i gang allerede i dag klokken 10.00.

De danske comedy-fans skal dog forberede sig på, at de eftertragtede billetter hurtigt vil blive revet væk. Danmark er nemlig det eneste skandinaviske land, som den humoristiske amerikaner indtil videre besøger under sin kommende turné.

Louis CK fik sit gennembrud som komiker i 1990’erne.

Verdenskendt komiker onanerede foran kolleger

I dag betragtes Louis CK som et af de største navne inden for stand-up comedy, og han optræder jævnligt i flere kendte talkshow-programmer, heriblandt “Late Show with Stephen Colbert” og “The Tonight Show”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu