Verdensberømt musiker samler selv på kendis-autografer

lørdag d. 1. august 2015 kl: 10. 57 Af: Ritzau Fokus
 
Lionel Richie har selv sine idoler.

Lionel Richie har selv sine idoler. Foto: LASSE KOFOD/POLFOTO

Han er selv verdensberømt for sin musik, men Lionel Richie har selv sine idoler, og når han møder dem, vil han have autografer.

Man skulle tro, at Lionel Richie fik nok af autografer med alle dem, han gennem årene har kradset ned til fans, men sangeren indrømmer nu, at han kan blive lige så starstruck, når han selv møder kendisser. Og han er bestemt ikke for fin til at bede om en signatur fra dem, han beundrer.

Lionel Richie: Derfor adopterede jeg Nicole

– Jeg købte engang en guitar, der var magen til en, BB King havde, og jeg bad ham om at skrive en autograf på den. Fire måneder senere døde han, fortæller Lionel Richie ifølge Bang Showbiz til Q Magazine.

– Jeg synes, autografer er vigtige at få. Jeg har fra præsidenter og store kendisser. Da jeg mødte Nelson Mandela, var det første, jeg sagde til ham “Du bliver nødt til at give mig din autograf”, fortæller sangeren.

– Hvis jeg går ind i et lokale, og jeg er fan af dig, så opfører jeg mig som en fan, siger han.

Selv går der længere og længere tid mellem, han bliver spurgt om en autograf, for nu til dags vil fans hellere have et billede med ham.

Festivalkoncert booster crooners musiksalg

– Selfies erstatter autografer. Nu har alle mobiltelefoner, og selv hvis man ikke vil forstyrres, så tager de bare et billede fra den anden ende af lokalet.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu