Brystbombe på dansk visit

tirsdag d. 22. oktober 2013 kl: 10. 21 Af: Ritzau Fokus
 
Dolly Parton kommer og synger i Forum.

Dolly Parton kommer og synger i Forum. Foto: Mark Humphrey AP

Sangerinden Dolly Parton skal optræde i København næste sommer.

Hun er lige så kendt for sit svulmende forparti som for sine mange hits. Nu bliver der mulighed for at opleve begge dele, for sangerinden Dolly Parton kommer til Danmark og optræder på sin Europa-turné:

Verdens bedste Dolly har fødselsdag

– Hver gang jeg kommer til Europa er jeg lige så spændt, som jeg var første gang, hvilket er mange, mange år siden. Jeg elsker denne del af verden, og jeg elsker især fansene, siger Dolly Parton i en pressemeddelelse.

Den ukronede country-dronning er bedst kendt for hits som “Jolene”, “Islands in the Stream” og “9 to 5”. I løbet af karrieren har hun solgt over 100 millioner plader og er den eneste country-sangerinde, der har ligget på toppen af hitlisterne gennem mere end fire årtier.

Dolly Parton har vundet syv Grammy-statuetter og i 2011 modtog hun den prestigefyldte Grammy Lifetime Achievement Award for sit imponerende bidrag til musikken.

Sidst Dolly Parton gæstede Danmark var i 2011, hvor hun indtog et udsolgt Forum.

Til sommer kan danske fans endnu en gang opleve den legendariske sangerinde, når hun med sin “Blue Smoke World Tour” vender tilbage til Forum 8. juli.

Brandofre får hjælp af Dolly Parton

Billetsalget starter den 25. oktober.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu