Verdenskendt hiphop-kunstner skifter navn igen-igen

mandag d. 12. september 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Efter at have kaldt sig alt fra Diddy til Swag kalder hiphop-stjernen Sean Combs sig nu bare det simple Sean.

Kært barn har mange navne, og det gælder i særdeleshed også hiphop-mogulen Sean Combs, der har optrådt under alt fra Puff Daddy og Puffy til Diddy og P. Diddy.

Rapper er verdens bedst betalte kendis

Og nu fortsætter navneforvirringen. Den 46-årige “Bad Boy for Life”-stjerne meddeler nu CNN, at han atter har skiftet kunstnernavn igen-igen-igen.

– Nu er jeg bare gode gamle Sean. Jeg er tilbage til at være mig. Jeg har så mange forskellige personligheder, og ingen ved, hvem der kommer ud om morgenen.

– Mit første kælenavn var Puffy, men da jeg kom ind i musikbranchen, ændrede navnet sig til Diddy og så til P. Diddy – eller var det omvendt?, funderer stjernen i et interview med det amerikanske medie.

Total navneforvirring

Navneforvirringen blev total i 2011, da Sean Combs bekendtgjorde, at han fremover ville kalde sig Swag, men det holdt dog kun en uge.

– Jeg har skiftet navn så mange gange, fordi jeg er vokset op i et kvarter, hvor alle havde kælenavne. Dengang havde jeg et stort temperament, så derfor begyndte mine venner at kalde mig Puffy, har Grammy-vinderen tidligere fortalt Jet Magazine.

I Danmark koster det ifølge borger.dk et gebyr på 510 kroner at skifte navn foruden udgifter til eksempelvis nyt kørekort og pas, men Sean Combs har dog rigeligt råd til at være vægelsindet, for hans bankbog bugner.

Bling bling: Her er de mest indtjenende hiphopstjerner

Ifølge finansmagasinet Forbes var Sean, som han altså så simpelt kalder sig nu, den mest indtjenende hiphop-kunstner det forgangne år med en indtægt på over 410 millioner danske kroner.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu